lista tematów
Trohem teko, i trohem tamteko.
Żona opowiada mężowi historyjkę. Mąż zainteresował się: - Czy ty czasem nie zmyślasz, kochanie?
Żona:
- Ja zmyślam? To znaczy, chcesz powiedzieć, że mówię nieprawdę? Mówię nieprawdę - znaczy łżę. Jest takie powiedzenie - "łżesz jak pies". Draniu! Nazwałeś mnie suką?!
Moja żona zrobiła się ostatnio strasznie nudna. Zabrałem ją wczoraj na łyżwy i czy to doceniła?
Nie, siedziała tylko na tym swoim wózku, łkając jak dziecko.
Przewodnik oprowadza wycieczkę po krypcie Wawelskiej:
-Tu leży Sobieski, rozbił Turków pod Wiedniem.
-Tu leży Poniatowski, rozbił Austriaków pod Raszynem.
-Tu leży Piłsudski, rozbił bolszewików pod Warszawą.
-Tu leży Kaczyński, rozbił samolot pod Smoleńskiem.
Tak średnio.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Jak monsz opowiada żonie hystoryję i drugi obrazek mimo iż typo postawił na ilość, a nie jakość
a co do drugiego kawału to jakoś nie śmieszy, ale głupek mógłby mnie zabrać na łyżwy nooo!
Konto usunięte: Żona opowiada mężowi historyjkę. Mąż zainteresował się: - Czy ty czasem nie zmyślasz, kochanie?
Żona:
- Ja zmyślam? To znaczy, chcesz powiedzieć, że mówię nieprawdę? Mówię nieprawdę - znaczy łżę. Jest takie powiedzenie - "łżesz jak pies". Draniu! Nazwałeś mnie suką?!
http://obrazki.chamskie.pl/images/iLJ3Q.jpg
Moja żona zrobiła się ostatnio strasznie nudna. Zabrałem ją wczoraj na łyżwy i czy to doceniła?
Nie, siedziała tylko na tym swoim wózku, łkając jak dziecko.
Na plus, mnie tam się spodobało. :-D
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.