1.Przychodzi baba do ginekologa:
- Panie doktorze, od pewnego czasu moja pochwa wydaje jakieś dziwne dźwięki...
- Dobrze, zbadam to.
Lekarz przykłada głowę do pochwy i słyszy: WISŁA TO JEST POTĘGA! WISŁA NAJLEPSZA JEST... (odsuwa się)
Kobieta więc pyta:
- Panie doktorze, czy to coś poważnego?
- Nie... każda piz.da tak śpiewa.
2.Wyłowił wędkarz starą butelkę. Patrzy, a w środku siedzi Dżinn.
Zaczyna więc pocierać szkło. Trze, trze i nic.
Nagle słyszy przytłumiony głos:
- Korek wyjmij kur.wa debilu!
3.W pokoju siedzi sobie dziadek i czyta sobie gazetę. Akurat, gdy otworzył stronę z nekrologami wpada jego wnuczek.
- Jak tam dziadek, znowu na facebooku siedzisz?
4.Co oznacza skrót W. I. F. E. ?
Washing
Ironing
Fucking
Etc.
5.Przysłowie:
Kobiety są jak wino - lubię walić tanie w plenerze.
6.Złapali Indianie białego, przywiązali do pala męczarni, postawili strażnika i poszli się naradzić, co z nim zrobić. Siedzi sobie biedak przy palu i myśli: "Co tu zrobić? Niestety, mam przej.ebane. Mam najbardziej przej.ebane jak tylko sobie można wyobrazić". Nagle w chmurach zrobił się niewielki otwór, a przez ten otwór spłynęło na nieszczęśnika jasne, aczkolwiek nie oślepiające światło i usłyszał głos potężny, ale nie ogłuszający, który rzekł:
- Nie obawiaj się synu, potrząśnij rękami.
Potrząsnął. Ku jego zdumieniu więzy opadły.
- Podejdź do strażnika - mówi dalej głos.
Podszedł lekko przestraszony.
- Nie obawiaj się, strażnik śpi - kontynuował Głos.
- A teraz wyrwij strażnikowi tomahawk i uderz go. To syn wodza.
Wyrwał i uderzył. Zabił syna wodza i czeka, co dalej. Wtedy Głos z lekkim rozbawieniem:
- Teraz to masz dopiero przej.ebane...
lista tematów
Dla fanów Legii
...zakaz to najlepsza propaganda...
A nawet nawet.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
A ja jako ktoś kto zupełnie nie interesuje się piłką muszę wam napisać, że jesteście debilami. :D
Ostatni nawet niezły.
kris850614: 6.Złapali Indianie białego, przywiązali do pala męczarni, postawili strażnika i poszli się naradzić, co z nim zrobić. Siedzi sobie biedak przy palu i myśli: "Co tu zrobić? Niestety, mam przej.ebane. Mam najbardziej przej.ebane jak tylko sobie można wyobrazić". Nagle w chmurach zrobił się niewielki otwór, a przez ten otwór spłynęło na nieszczęśnika jasne, aczkolwiek nie oślepiające światło i usłyszał głos potężny, ale nie ogłuszający, który rzekł:
- Nie obawiaj się synu, potrząśnij rękami.
Potrząsnął. Ku jego zdumieniu więzy opadły.
- Podejdź do strażnika - mówi dalej głos.
Podszedł lekko przestraszony.
- Nie obawiaj się, strażnik śpi - kontynuował Głos.
- A teraz wyrwij strażnikowi tomahawk i uderz go. To syn wodza.
Wyrwał i uderzył. Zabił syna wodza i czeka, co dalej. Wtedy Głos z lekkim rozbawieniem:
- Teraz to masz dopiero przej.ebane...
kris850614: 1.Przychodzi baba do ginekologa:
- Dobrze, zbadam to.
Lekarz przykłada głowę do pochwy i słyszy: WISŁA TO JEST POTĘGA! WISŁA NAJLEPSZA JEST... (odsuwa się)
Kobieta więc pyta:
Propsuje ten żart i biorę konsekwencje na siebie, ziomeczku.
Heh większość znana, ale i tak nieźle
Wskocz do sedesu, zanurz się po szyję, wszyscyście pomarli, ja jedyny żyję
Banofilia - zboczenie przejawiające się rozkoszą u FP/PF podczas banowania użytkowników forum
Banofilia - zboczenie przejawiające się rozkoszą u FP/PF podczas banowania użytkowników forum
dwa ostatnie
Seks jest jak smarowanie kromki masłem. Co prawda można użyć do tego karty kredytowej, ale jak się użyje noża, jest o wiele łatwiej.
kris850614: Przychodzi baba do ginekologa:
- Dobrze, zbadam to.
Kobieta więc pyta:
Wymiata
kris850614: A Ja jako fan Legii, z przykrością informuję że Tobie chuy Ci w oko i siekiera w plecy :))))
I dobra riposta