Amerykanin dowiedział się, że u jednego Rosjanina można kupić skórę niedźwiedzia bez śladu po kuli itd. Napalił się, nastąpiła wymiana korespondencji, wyjazd, nocleg, w końcu idą na polowanie. Rosjanin zabrał ze sobą ogromnego, kudłatego psa imieniem Groszek, Amerykaninowi dał do dźwigania ogromną i ciężką flintę. Pół dnia przedzierają się przez tajgę, w końcu Rosjanin daje znak do zatrzymania i szepce:
-Wot, widzisz, tam na drzewie śpi niedźwiedź. Ja się tam cicho zakradnę, wejdę na górę i strącę niedźwiedzia na ziemię. Wtedy Groszek na niego skoczy i za...ruch.a go na śmierć. Będziesz miał tę niedźwiedzią skórę.
Amerykanin wkurzony, że pół dnia dźwigał kawał żelastwa pyta:
-To po co ta armata?
Rosjanin na to:
-Widzisz, jakby to niedźwiedź mnie strącił... ZASTRZEL GROSZKA!
Wybrał sie facet na polowanie na niedźwiedzia. Idzie, przycupnął zobaczył naprawdę wielką bestie. Przycelował i BUM! Patrzy i nie widzi miśka... Za chwile czuje klepanie po ramieniu za plecami. Odwraca sie a tam wku...iony niedźwiedz:
(Niedziwiedz) - Co Ty Ku rwa sobie myślisz? Chciałeś mnie zastrzelić
(Mysliwy) - nie, skad....
N - jak to nie, przecież strzelałes
M - nie ona sama wy...
N - ja Ci Ku rwa dam sama!!! Klekaj mi tu i lodzika!
M - Co?
N - Gówno! Już w tej chwili na kolanka!!!
M - Ale...
N - nie ma ale!!! Juz!!! bo Cie rozszarpie!
Chcąc nie chcąc myśliwy musiał "ugłaskać" niedzwiedzia... Wku rwiony wraca do domu pluje na lewo i prawy, przeklinając coś pod nosem. Na drugi dzień poszedł do sklepu myśliwskiego po nową strzelbę z celownikiem laserowy i wyruszył znowu na polowanie.... I znowu zobaczył miśka, patrzy ten sam... Celuje BUM! patrzy a tam żaden niedzwiedz nie lezy, zadnych sladów krwi. Czuje klepanie po ramieniu. Odwraca sie a tam niedzwiedz:
N - a Ty znowu? No ku rwa!! Klekaj znowu lodzik!
M - ale, ale ...
N - nie ma żadnego ale!! w tej chwili i to tak z polykiem!!
Po jakims czasie wraca wku rwiony myśliwy do domu.... Od razu idzie do sąsiada, pozycza kałasznika i cały magazynek naboi. "Ja go jutro ku rwa rozwale na strzępy!!!"
Na drugi dzień ledwo slonko wstało, myśliwy uzbrojony jest juz w lesie. W tym samym miejscu jest i niedzwiedz. Mysliwy celuje i TRATATATA :P cały magazynek wywalił. Opada tuman dymu a tam.... Miśka nie ma... Myśliwy wku rwiony, czuje klepanie po ramieniu. Łza mu sie juz w oku zakreciła odwraca sie a tam niedzwiedz, ale jakoś tak dziwnie patrzy jednym okiem, drugie przymrużone i rzecze:
N - Ty Myśliwy... Powiedz, tylko tak szczerze.... Ty na pewno tu na polowanie przychodzisz???
I mój ulubiony:D
Rzecz sie dzieje na Polibudzie, w trakcie ćwiczeń z fizyki. Dr dyktuje zadanie:
- ruch dwóch żółwi.....
Wtem z tylnich rzędów słychać:
- P***dolę, to ma być fizyka czy nauka ortografii?
I obrazek z komixów:P
lista tematów
CZY sztuki zarcikow (+18) plus jeden obrazek
No nawet
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek