Szczęśliwego Nowego Roku
Pierwsze ćwiczenia praktyczne oddziału pancernego rosyjskiego wojska. W trzech czołgach siedzą po kolei - moskwianin Sasza, Żora z Sankt Petersburga i Kola - z Uralu. Dowódca podaje przez radio.
Pierwyj tank jechać! - Sasza rusza, czołg jedzie.
Drugi tank jechać! - Żora odpala i rusza
Trzeci tank jechać - Czołg stoi.
Trzeci tank jechać! - Stoi
Dowódca wku..ił się, wspiął na czołg, otwiera właz, a w środku siedzi Kola z Uralu, który trzymając w ręku hełmofon mówi do siebie 'Job twoju mać. Czapka gawarit!'
Brudna babcia, matka i córka siedzą na kanapie - wszystkie są dziwkami. Rozpoczynają dysputę.
CÓRKA - Wiecie co ? Ja naprawdę jestem wku..iona na maxa kiedy faceci dają mi jedynie 50 zł za obciąganie
MATKA - 50 złotych ? Wróć szmato do lat 60 kiedy cieszyłyśmy się kiedy dostaliśmy 20 zł za czterogodzinny maraton w ciągnięciu druta.
BABCIA - Jesteście próżne i zdemoralizowane. 50 zł ? 20 zł ? Ha. Wróćcie do lat 40, cieszyłyśmy się mając tylko coś ciepłego w żołądkach.
Przedszkole.
Chłopiec prosi dziewczynkę:
- Bardzo Cię proszę, daj mi zrobić z tobą to, co mój tata robi wieczorami z mamą.
- Nie, nawet o tym nie marz!- odpowiada obrażonym głosem dziewczynka.
- Bardzo cię proszę, no daj... Tylko jeden raz.
- Nie i koniec.
- Jeden jedyny raz - prosi niestrudzenie chłopiec.
- No dobrze, ale nie mów nikomu - godzi się litościwie dziewczynka
- Eeee, to nie.
-Jak się nazywa kobieta, która straciła mózg?
-Wdowa.
lista tematów
Kawały
Nigdy, nie mów nigdy ...
Szakal86NH: Brudna babcia, matka i córka siedzą na kanapie - wszystkie są dziwkami. Rozpoczynają dysputę.
CÓRKA - Wiecie co ? Ja naprawdę jestem wku..iona na maxa kiedy faceci dają mi jedynie 50 zł za obciąganie
MATKA - 50 złotych ? Wróć szmato do lat 60 kiedy cieszyłyśmy się kiedy dostaliśmy 20 zł za czterogodzinny maraton w ciągnięciu druta.
BABCIA - Jesteście próżne i zdemoralizowane. 50 zł ? 20 zł ? Ha. Wróćcie do lat 40, cieszyłyśmy się mając tylko coś ciepłego w żołądkach.
Szczęśliwego
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
dawaj śmiało
normalnie nie wierze :) chociaż raz mi się udało :P dziękować :)
dla mnie rok przeciętny, ale skończył się epicko i spełniłem jedno marzenie :)
Nigdy, nie mów nigdy ...