Co by było, gdyby ludzie z PZPN mieli konta na FB?
Dla malkontentów i FP/FT/modów, którzy nie dostali się do szkoły policyjnej i cierpią na niedobór wuadzy:
lista tematów
Z cyklu: Zimo, wyp******aj! - PZPN na FB
PaimoN: Dla malkontentów i FP/FT/modów, którzy nie dostali się do szkoły policyjnej i cierpią na niedobór wuadzy:
i na huj to ? tak ci przeszkadzaja? Kocham po prostu takich ludzi - czepiaja sie na pokaz wladzy, albo w tym wypadku ft/ fp / modow albo policji. Co matke ci zajebali ze ci tak nie pasuja? Nie bedziesz supcio i fajniusi jak bedziesz tak ostentancyjnie wykazywal wrogosc wobec takich ludzi. Nie twierdze ze ja ich kocham ale nie pokazuje w temacie jak to ich bardzo neinawidze i nimi gardze.
temat slabiutki.
Dziewcze Muode. Krótko żyjesz i DAWNEGO forum nie masz prawa znać. A że starsze jest lepsze i za komuny było lepiej, to Ci mój dziadek może powiedzieć. Kiedyś było lepiej... BTW. Ją mam konto na fotce od 6 lat, więc troszeczkę więcej wiem... o forum. Ta EKYPA, ten KLYMAT,ci wyrozumiali admini. Wspomniałem juz, ze kiedyś było lepiej?
Z pozdrowieniami od PROboszcza.
wspomnialam juz ze jestes idiota? :) taki kretyn jak ty nie moze sie utrzymac na forum dluzej niz tydzien/ miesiac . Najwidoczniej slabo znasz forum jesli mnie nie znasz. Znam DAWNE forum , poniewaz jak sie jest na nim od 5 lat to sie poznalo co nieco. Takich przyglupow jak ty jest tu na peczki i bylo kiedys tak samo. Jak kiedys bylo tak wspaniale to pakuj kredki i jazda do przedszkola, niech cie naucza szacunku do innych. Kogo takiego z modow poznales ze nie wypowiadasz? JA mialam kontakt z conajmniej 20 fp czy moderatorow. Jednych moglabym zabic na miejscu a drugich uwielbiam. Nie kazdy jest zly, a ty skoro tego nie rozumiesz moze jest twoj czas dorosnac ? Dalsza dyskusja dla mnie z toba nie ma sensu poniewaz sprobujesz mnie sprowokowac jakas prymitywna uwaga a niestety nie da sie ;]
idę po zioło... spalę się ze wstydu
|
V
W skrócie... próbowałem, nie wyszło. Na humorze RZONCIRZ!!!
Sprawdź sobie w słowniku znaczenie słowa ironia.
wiec... to ma ju brode, ale w zeszlym roku, jak nagonka na PZPN byla, kiedy zwalniali LEO, to ten temat mial MOC!!
napiedalanie za szmaciana 100 razy lepsze