Facet wraca z delegacji i znajduje żonę w łóżku z jakimś typem. Bez słowa wychodzi z domu na placyk przed blokiem. Siada na ławce z ciężkimi myślami:
- Ależ ku rwa z niej, przecież wysłałem jej smsa, że wrócę wcześniej...
Posiedział, wypalił kilka papierosów, twarz mu trochę pojaśniała.
- Z drugiej strony, może to jednak nie kur wa, może zwyczajnie sms nie doszedł...
Student na imprezce poznal fajną panne, zabrał
ją do domu, już ją rozbiera ale coś go tkneło i pyta się:
- Ile ty masz lat?
- Trzynaście.
- To ubieraj się i wypie rdalaj, tam są drzwi!
- A coś ty taki przesądny?
Podchodzi facet to drugiego faceta i mówi:
- Słuchaj, czy to ty w zeszłe lato uratowałes mojego syna nad morzem ?
- Tak to ja, słuchaj nie ma o czym mówic.
- Jak to nie?! A czapeczka???
Pewien Julek pracował na poczcie, któregoś dnia dostał zlecenie-miał dostarczyć paczkę pewnej rodzinie poza Płockiem. Wybrał się wiec jak to on bez pospiechu po obiedzie. Spóźniony stanął przed domkiem i puka, wtem słyszy-Spier dalaj!
zdziwiony puka raz jeszcze i znów słyszy-spier dalaj!
Wku rwił się trochę Julek pocztowiec ale co zrobić klient w domu trzeba paczkę dostarczyć, myśli-"puknę raz jeszcze a jak nie otworzą to walne a-viso jak zwykle i niech się sami z ta paczka wożą".
Puknął wiec raz jeszcze, jakie było jego zdziwienie gdy usłyszał-Wejść!
Wszedł wiec do środka, zamykając za sobą drzwi. Patrzy a tam trzech murzynów rucha hydraulika,a czwarty stoi za drzwiami i mówi
- Trzeba było spi erdalać.
lista tematów
Czwartek- Też Panie Powinnyście Ssać. strona 1 z 2
zaje***ste :***
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Pierwszy dobry, resztę znałem.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
jak juz pare lat tu nie wchodzilem tak przyznam ze dobre... :)
Nasze stosunki seksualne są tak aktywne, że po wszystkim nawet sąsiedzi wychodzą zapalić.