Dlaczego czarni po odbytym stosunku mają czerwone oczy?
To przez gaz pieprzowy.
Alpiniści wybierają się na wyprawę..
Podczas wspinaczki jeden z nich spada w przepaść...
Więc koledzy krzyczą do niego:
- Piotrek!! żyjesz?!!
- No żyje!
Pukanie do bram raju.Otwiera św.Piotr.Przed nim stoi piłkarz.
-Ktoś Ty-pyta św.Piotr.
-Jestem piłkarzem polskiej reprezentacji!
-To jak trafiłeś do bramy?
Pierwszy raz od 20 lat ucieszyłam się na widok męża
- Z jakiego powodu?
- Wezwali mnie na identyfikację
Siedzi facet w samolocie i wymiotuje do torebki. Widzący to pasażerowie wesoło komentują sytuację:
- Jeszcze, jeszcze ! Facetowi już się przelewa z woreczka, widzi to stewardesa i idzie po następny. Gdy wraca widzi że facet ma pustą torebkę a wszyscy pasażerowie wymiotują.
- Przelewało się to upiłem.
W pociągu w jednym przedziale jedzie trzech studentów i Żyd. Nagle studenci wyciągają ryby i jedzą je zostawiając tylko głowy. Żyd zdziwiony mówi do nich: Panowie dlaczego jecie te ryby i zostawiacie głowy? Studenci na to: Bo widzisz, zjemy te głowy dopiero przed dzisiejszymi sprawdzianami, i wtedy będziemy wszystko wiedzieć. Zdziwiony Żyd pomyślał sobie że też chce mieć takie głowy i postanowił kupić je za dolara od sztuki. Studenci bez większego namysłu sprzedali je wszystkie, po czym Żyd od razu je zjadł i mówi:
-Słuchajcie, no ale jakbym poszedł na bazar to za dolara kupił bym całe ryby...
-No widzisz ku**a, już zaczęło działać!
Inżynier umarł i poszedł do piekła. Szybko zaczął mu przeszkadzać niski poziom życia w piekle i zaczął projektować oraz budować usprawnienia. Po jakimś czasie mieli klimatyzację, spłukiwane toalety i ruchome schody a inżynier stał się bardzo popularnym facetem.
Pewnego dnia Bóg dzwoni do Szatana i pyta drwiąco:
- No i jak tam u was na dole?
- Zajebiście, mamy klimę, spłukiwane kibelki, ruchome schody i nikt nie wie, z czym inżynier jeszcze wyskoczy - odparł Szatan
- Co?!? Macie inżyniera?!? To pomyłka, nigdy nie powinien trafić na dół, wyślijcie go do nas.
- Zapomnij. Podoba mi się inżynier w załodze. Zatrzymuję go.
- Wysyłaj go na górę albo cię pozwę!
Szatan zaśmiał się szyderczo:
- Taa, jasne. Ciekawe skąd weźmiesz prawników?
Pewna kobieta jest w ciąży trojaczej. W jej brzuchy pierwszy płód zwraca się do pozostałych: "Kiedy już stąd wyjdę zostanę hydraulikiem!". "Dlaczego hydraulikiem?" - pytają się pozostałe dwa płody. "Z powodu tej wszechobecnej wody!" - odrzekł. "Więc ja zostanę elektrykiem!" - mówi drugi. "Czemu?" - dociekają płody. "Dlatego, że tu jest tak strasznie ciemno!" - skwitował. "Więc ja zostanę myśliwym!" - powiedział ostatni. "Myśliwym?! Dlaczego?" - pytały próbując się dowiedzieć. "Bo jak ten pie***lony suseł jeszcze raz tu włoży głowę, to mam zamiar go zabić!"
Pani w szkole zadaje pytanie dzieciom co robią ich ojcowie.
Pierwsza zgłasza się Małgosia: "Mój tata leczy dzieci bo jest lekarzem".
Braw Małgosiu- mówi pani nauczycielka, dzieci biją brawo, Małgosia się uśmiecha i siada do ławki.
Drugi zgłasza się Krzysiu: "Mój tata naprawia samochody, bo jest mechanikiem". Pani, zadowolona z aktywności uczniów bije brawo, Krzysiu uśmiechnięty siada do ławki.
Wszystkie dzieci w klasie są roześmiane, prócz jednego Jasia który wydaje się być jakiś taki smutny. Pani, dostrzegając to, chce jakoś go rozweselić i zadaje mu pytanie co robi jego ojciec. Jasiu wstaje i odpowiada: "Mój tata nie żyje".... cisza w klasie, nauczycielka aż pobladła, ale chcąc jakoś wybrnąć z tej niezręcznej sytuacji ciągnie rozmowę dalej i mówi: "no bardzo nam przykro Jasiu.. w takim razie może powiedz co robił przed śmiercią?"....
Jasiu: "Leżał na dywanie i charczał"
- Masz ręce??
- No mam!
- Masz nogi??
- No mam!
- To wyłaź!!
- Nie mogę! bo jeszcze lecę!
lista tematów
jedziemy
Nigdy, nie mów nigdy ...
Szakal86NH: Siedzi facet w samolocie i wymiotuje do torebki. Widzący to pasażerowie wesoło komentują sytuację:
- Jeszcze, jeszcze ! Facetowi już się przelewa z woreczka, widzi to stewardesa i idzie po następny. Gdy wraca widzi że facet ma pustą torebkę a wszyscy pasażerowie wymiotują.
- Przelewało się to upiłem.
hardcore obrzydliwy, ale spoko :D
Szakal86NH: Inżynier umarł i poszedł do piekła. Szybko zaczął mu przeszkadzać niski poziom życia w piekle i zaczął projektować oraz budować usprawnienia. Po jakimś czasie mieli klimatyzację, spłukiwane toalety i ruchome schody a inżynier stał się bardzo popularnym facetem.
Pewnego dnia Bóg dzwoni do Szatana i pyta drwiąco:
- No i jak tam u was na dole?
- Zajebiście, mamy klimę, spłukiwane kibelki, ruchome schody i nikt nie wie, z czym inżynier jeszcze wyskoczy - odparł Szatan
- Co?!? Macie inżyniera?!? To pomyłka, nigdy nie powinien trafić na dół, wyślijcie go do nas.
- Zapomnij. Podoba mi się inżynier w załodze. Zatrzymuję go.
- Wysyłaj go na górę albo cię pozwę!
Szatan zaśmiał się szyderczo:
- Taa, jasne. Ciekawe skąd weźmiesz prawników?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
No tym razem szału nie ma.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek