Zatrudnię do pracy przy betoniarce.
Witka
Co tam słychać?
Pogoda się trochę popsuła nie?
Kilka słabych do poczytania, krótkich żeby nie atakować we wakacje książkami :)
Endżoj:
1. W Krzemowej Dolinie odnaleziono chłopca wychowanego przez komputery.
Na wszystkie polecenia reaguje burczeniem i otwieraniem okien.
===
2. Z pewnego czata:
- Lubię kobiety po 50...
- Nic dziwnego - 50 to niedrogo!
===
3. Zgodnie z zasadami feng-shui cegła, która upadnie na południową stronę głowy, poważnie naruszy równowagę yin-yang.
===
4. Dzieciństwo definitywnie się skończyło, jeśli nikt z twoich znajomych nie prosi cię, żebyś powiedział szybko: Reksiu, Reksiu, Reksiu...
===
5. Pozlotowy dedyk dla wszystkich:
Napij się "Nałęczowianki"! Zaskocz swoją wątrobę!
===
6. Metodą doświadczalną sprawdzono, że jeśli nie zmywać naczyń przez trzy dni, to spokojnie poleżą one jeszcze cztery...
===
7. Pytanie do Radia Erewań:
- Niedawno w telewizji oglądałem rozmowę Szewczuka i Putina i zaciekawiła mnie pewna kwestia. Czy Władimir Władimirowicz zawsze zaczyna rozmowę od: "Coś ty za jeden"?
- Nie, nie zawsze. Premier Putin jest człowiekiem wykształconym i kulturalnym, więc jeśli stoi przed nim kobieta, to mówi: "Coś ty za jedna"...
===
8. Instruktor narciarstwa do grupy kursantów:
- I pamiętajcie państwo podstawową zasadę: drzewo najlepiej jest omijać z jednej strony!
===
9. Wszystkich moderatorów Bóg po śmierci zabiera do nieba, żeby ci dwadzieścia cztery godziny na dobę moderowali modlitwy do niego.
===
10. - Kochanie, nie zauważyłeś, że ja lepiej wyglądam?
- Aha...
- "Aha" - że lepiej wyglądam?
- "Aha", że nie zauważyłem...
Pozdrawiam wszystkie Anny, w dniu imienin :)
Piona!
lista tematów
Słońce, piastek, woda .... strona 2 z 2
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek