Hej, hej! :D
No, ja zakończylam już matury, dzisiaj pisalam historię, po wczorajszym kompletnym opiedalaniu się, pisaniu na gg i na forum. Czuję się usatysfakcjonowana, bo poszlo mi zaskakująco dobrze :D
Nie wiem kogo pozdrowić, z nadmiaru miłości i uczuć wszelakich pozytywnych. Wszak okres idzie i chuć rośnie, moi mili.
Zakladam Wam też temat, ktorego treść plynnie wprost z glębin serca mojego, treść jego będzie rozprawiać o sprawach blahych i poważnych.
dosyć tych wyglupow.
Let's czoko.
1.
2. Tu niech każdy zmierzy swą błyskotliwość.
3. Tu coś osobistego, dla każdego z nas. Lost among the poké.
4.
5.
6.
7. Wcale się nie dziwię
8.
9. Mmm, modelki.
10.
11. GDAAAK!
I truskaweczki na koniec :D
Pozdrawiam wszystkich : ))
Krwiożerczy mięczak
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Oj literka no, a Ty łapiesz za słówka! :D
Już przedobrzyłam, wszystkich wkuwiam, to dam od siebie odpocząć :D
A dlaczego? Jedziesz gdzieś znowu?
Ok, :*
to po nazwisku bylo :D
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Na hyde glównie :)
W ogóle doszlo do kilku nieporozumień i nie wiem czy ktoś bierze coś na serio czy nie
Jesteś w gronie szczęściarzy posiadających mój nr. Korzystaj :D
Jaki? Kto gra?: )
Mało się tam udzielam.
Przez internet ciężko to wyczuć;/
Chyba pechowców, którzy zgubili swoją kartę SIM ;/
1/16 PP POGOŃ Lębork!!