Hej, hej! :D
No, ja zakończylam już matury, dzisiaj pisalam historię, po wczorajszym kompletnym opiedalaniu się, pisaniu na gg i na forum. Czuję się usatysfakcjonowana, bo poszlo mi zaskakująco dobrze :D
Nie wiem kogo pozdrowić, z nadmiaru miłości i uczuć wszelakich pozytywnych. Wszak okres idzie i chuć rośnie, moi mili.
Zakladam Wam też temat, ktorego treść plynnie wprost z glębin serca mojego, treść jego będzie rozprawiać o sprawach blahych i poważnych.
dosyć tych wyglupow.
Let's czoko.
1.
2. Tu niech każdy zmierzy swą błyskotliwość.
3. Tu coś osobistego, dla każdego z nas. Lost among the poké.
4.
5.
6.
7. Wcale się nie dziwię
8.
9. Mmm, modelki.
10.
11. GDAAAK!
I truskaweczki na koniec :D
Pozdrawiam wszystkich : ))
lista tematów
Krwiożerczy mięczak
Wiesz co, ja nie wiem gdzie to już jest, bo to po różnych stronach dochodzilam do tego :D
Oj chlopak to nie
W ogole, to dla wszystkich jestem masakrycznie mila i wszyscy myslą, że na nich lecę A lece tylko na niektorych
Patrishia: Wiesz co, ja nie wiem gdzie to już jest, bo to po różnych stronach dochodzilam do tego :D
niedobra :D
co, znalazł się jakiś jedyny, co denerwuje? :D gratulacje :D
Patrishia: W ogole, to dla wszystkich jestem masakrycznie mila i wszyscy myslą, że na nich lecę A lece tylko na niektorych
czyli musisz być bardziej... niemiła :D
...żyj po cichutku, głośno niech to robią inni
najszybciej odchodzą ci tak sztucznie silni...
najszybciej odchodzą ci tak sztucznie silni...
Jaki wstęp
Temacik na plus.
Gratuluje maturek już na zapas bo wiem, że zdane masz:)
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Wiem, wiem, zczailam :D
Chyba dobrze jest, co?:D
Dzięki, dzięki :D
Teraz mi wstyd
Oh, oh, jaka wiara :D :**
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek