Witam,
Jestem tutaj "stary", czy ktos mnie tutaj jeszcze pamieta?
lista tematów
Pamietacie?!
Pewne rzeczy sie nie zmieniaja ;) Kobieta idealna ;)
paulczkow: BujajacaWoblokachh: paulczkow: Witam,
Siemka ;)
Cos nie cos kojarze
co tam dobrego?
A cos mnie tknelo, zeby sie zalogowac i zobaczyc co i jak, ale raczej nie zostane na dluzej :)
Ile ot juz lat?

Zostan an dluzej...
Stali bywalczy czasem nadal zagladaja:D
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Cześć. Nie znam ale widzę po portfolio że wielbiciel pań z dużymi biustami. Całkiem zdrowy masz katalog :D
Fotka bardzo się zmieniła przez lata jak i ludzie już nie ci sami. Mimo to rozejrzyj się i zapraszam do kulturalnego uczestnictwa w Forum.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
BujajacaWoblokachh: paulczkow: BujajacaWoblokachh: paulczkow: Witam,
Siemka ;)
Cos nie cos kojarze
co tam dobrego?
A cos mnie tknelo, zeby sie zalogowac i zobaczyc co i jak, ale raczej nie zostane na dluzej :)
Ile ot juz lat?
Zostan an dluzej...
Stali bywalczy czasem nadal zagladaja:D
Wlasnie nastąpiło to czasem :D
Konto usunięte: paulczkow: A cos mnie tknelo, zeby sie zalogowac i zobaczyc co i jak, ale raczej nie zostane na dluzej :)
Niech zgadne ,umierasz i chętnych na pogrzeb szukasz ,a i jeszcze jesteś ciekaw czy ktoś po tobie zapłacze 😂😂😂😂 .
siedzialem tutaj w najlepszych czasach dla tego portalu :) wpadlem zobaczyc czy ktos ze starej gwardii jeszcze sie tutaj pojawia... jak widac, niewiele osob

Owad: paulczkow: Witam,
Nie kojarzę cie, dodaj fotkę na profil to może mnie coś oświeci
eee nie dodaje, za stary na to jestem

Konto usunięte: paulczkow: Jestem tutaj "stary", czy ktos mnie tutaj jeszcze pamieta?
Cześć. Nie znam ale widzę po portfolio że wielbiciel pań z dużymi biustami. Całkiem zdrowy masz katalog :D
Fotka bardzo się zmieniła przez lata jak i ludzie już nie ci sami. Mimo to rozejrzyj się i zapraszam do kulturalnego uczestnictwa w Forum.
zastanawiam sie czy bluzgometr wciaz dziala tak jak kiedys

Pewne rzeczy sie nie zmieniaja ;) Kobieta idealna ;)
Niektórym osobom nabija ;)
Z nowych opcji doszła reputacja czyli głosowanie na posty przez łapkę w górę lub w dól. Oraz głosowanie przez oddanie Serca

Wrzucam bomby na forum. Kryć się!