żartowałam....
Wiosna tak..?
Przez to moje bieganie i pracę mam tyły we wszystkim, nie wiem co ostatnio sie ogląda, czego sie słucha, ani czy bycie Fit nadal jest trendy? (podobno włosy kręcone mają być hitem lata?) wreszcie będę modna jeden sezon.
Film na dziś?
Drink do filmu chipsy czy piwo i golonka? co najbardziej lubicie przegryzać przy kompie czy TV?
czemu tu tak ponuro, forum ma nadal jakis sens?
kto z was wytrwał od stycznia w noworocznych postanowieniach?
Gdzie Zacny znów?
Z racji tego, ze strona główna fotki zryła mi dzisiaj banie, zapodajemy w tym temacie zdjecia przystojnych facetów, Panowie mogą Panie.
lista tematów
Desur nadaje transmisje lajf z domu. strona 1 z 3
Nie ma, jutro wyjątkowo pracuję.
Nie ma. Ale i tak tu będziesz zaglądać. Tak jak i ja.
Żadnych nie miałem. Już od wielu lat tego nie praktykuję.
Kto wie, może w otchłani piekielnej. Zgubił go słomiany zapał do odbudowy forum. A zniknął mniej więcej w tym samym czasie co wczorajsza :D
Podejmujesz wyzwanie?
Nie :D O to Cię nie posądzam :D Kolorowy to taki ziomeczek, co tu się wypowiadał jakiś czas temu i był jednym z niosących światłość apostołów forum. Prawdziwy uniżony sługa Jezusa Chrystusa. Mówił też, że prowadzi tu badania na ludziach i pod co drugim postem dawał hiperłącze do jakiegoś artykułu o psychologii człowieka. Nie pamiętasz delikwenta? :D
Podejmujesz wyzwanie?
Chciałabym
Niestety od rana smogowa chmura nad Krakowem
Mglisko jak oiem sięgnąc...
A mialo byc tak fajnie...
Jeszcze nie zdecydowałam, a Ty, co wybralas?
Konto usunięte: Drink do filmu chipsy czy piwo i golonka? co najbardziej lubicie przegryzać przy kompie czy TV?
Mam ochote na nachosy...
Wiec chyba abrdziej piwo by pasowalo
Ostatnio chyba i tak zrobilo sie tu niecozywiej ;)
Nie zaliczam sie do tej grupy
slaba silna wola
Nie wiem :P
U mnie tez nie dziala ten obrazek dopiero w tym poscie ujrzalam
Ogolnie grafiki cos szwankuja... ;/
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)