żartowałam....
Wiosna tak..?
Przez to moje bieganie i pracę mam tyły we wszystkim, nie wiem co ostatnio sie ogląda, czego sie słucha, ani czy bycie Fit nadal jest trendy? (podobno włosy kręcone mają być hitem lata?) wreszcie będę modna jeden sezon.
Film na dziś?
Drink do filmu chipsy czy piwo i golonka? co najbardziej lubicie przegryzać przy kompie czy TV?
czemu tu tak ponuro, forum ma nadal jakis sens?
kto z was wytrwał od stycznia w noworocznych postanowieniach?
Gdzie Zacny znów?
Z racji tego, ze strona główna fotki zryła mi dzisiaj banie, zapodajemy w tym temacie zdjecia przystojnych facetów, Panowie mogą Panie.
lista tematów
Desur nadaje transmisje lajf z domu. strona 2 z 3
Obojętny, byle z drugą połówką :P
Konto usunięte: Drink do filmu chipsy czy piwo i golonka? co najbardziej lubicie przegryzać przy kompie czy TV?
Oczywiście winko i jakaś czekoladka xD A samemu nie mam czasu na tv i filmy, a jak już to nie podjadam ;)
Młodzież woli imprezy i wartowanie pod klatkami z piwkiem i fajeczką.... a stara gwardzia robi co może :D
Moje postanowienia były już przed świętami Bożonarodzeniowymi. W nowym roku postanowienia tylko sie wzmocniły przez pewną osobę. Na początku roku było 117, teraz 104, delikatnie ale w dół, nie chce zaraz za dużo zjechać ;)
nie wiem po co go zakładałam na tym cmentarzu, ruch tu taki ze nie wiem komu najpierw odpisać
dowaliłes z tymi nogami
No kilka osób wie, ja nawet nie wiem czy on tu sie wypowiada jeszcze, bo chyba nadal zmienia co miesiac nick.
O, temacik do wypowiedzenia się.
Chciałam obejrzeć Grawitację ale mnie ciągle coś odciągało a teraz za późno zaczynać. Choć i tak filmy oglądam przez tydzień po kawałku. To może jednak dziś zacznę, tylko odpowiem.
Konto usunięte: Drink do filmu chipsy czy piwo i golonka? co najbardziej lubicie przegryzać przy kompie czy TV?
Czipsy.
Jesteśmy jak odkrywcy. Naukowcy obserwujący tworzenie się nowej cywilizacji. Tylko odwrotnie.
Nie mam postanowień. Za to pracuję nad sobą tak po prostu. Jest progress. :D