Jak można kobietom wysyłać fotki penisów fantazjować że się jest bogatym itp czy to normalne..
lista tematów
Psychiatria
dobrze się konserwuje :P
Konto usunięte: Jak można kobietom wysyłać fotki penisów fantazjować że się jest bogatym itp czy to normalne..
Tez mnie to zastanawia ;)
Myslalam, ze jako przedstawiciel meskiego grona nas uswiadomisz, jak to jest z tymi mezczyznami, ale widze, ze masz ta sama rozkmine
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
To już Instytut Psychiatrii i Neurologii Warszawa by musiał takich pięciu wziasc na długą obserwacje pewnie z takich osobników by mie jeden doktorat napisał
Konto usunięte: Jak można kobietom wysyłać fotki penisów fantazjować że się jest bogatym itp czy to normalne..
Konto usunięte: a wystawianie cycków i wypiannie dup przez kobiety dla przypadkowych samców w internecie to normalne?
Cóż za wspaniały paradoks! Facet wrzuca na facetów, a kobieta odpowiada zarzutem w stronę kobiet.
W społecznościach portali randkowych narósł już pewien schemat zachowań, który jest powielany przez każdą jedną zbiorowość danego serwisu. Faceci szukają ruchania i zaspokojenia swoich fantazji/fetyszów, kobiety zaś komplementów i atencji. Oczywiście wiadomo, że ostała się i jakaś tam moralna część ludzi, ale nie jest dominująca liczebnie. Temat wałkowany na tym forum 54292 razy.
Podejmujesz wyzwanie?
wiem, owszem to już wszystko wiemy,!!:D walkowany przez nas i stałych bywalców jedynie:D nowe osoby są delikatnie zdezorientowane.
no tak to jest w internetach, mnie tu nic nie zdziwi, ale widocznie zdarzają sie osoby, które są niektórymi zachowaniami jeszcze zaskoczeni.
Chociaż z drugiej strony, nikt tutaj niczego nie czyta. Najczęściej przychodzi nowa osoba, "reklamuje swój profil" na forum i odchodzi bezpowrotnie.
Podejmujesz wyzwanie?
Eldim: Chociaż z drugiej strony, nikt tutaj niczego nie czyta. Najczęściej przychodzi nowa osoba, "reklamuje swój profil" na forum i odchodzi bezpowrotnie.
No czasem jak sie ktos nudzi, zobaczy jakaś zakładkę z forum i zajrzy, ale nawet większośc pewnie nie wie, że ktoś tu moze codziennie zagladać, nie te czasy już;D