Powiedzcie mi proszę czego szukacie na Fotka?, miłości, kasy, czy po prostu chcecie tu tylko znależć kogoś na jeden raz? Lub widzicie fajnego faceta lujkujecie go ale jednak nie napiszecie, coś tu jest nie halo nie, prawdasz?
lista tematów
Pytanie do Pań? strona 1 z 3
Konto usunięte: Powiedzcie mi proszę czego szukacie na Fotka?, miłości, kasy, czy po prostu chcecie tu tylko znależć kogoś na jeden raz? Lub widzicie fajnego faceta lujkujecie go ale jednak nie napiszecie, coś tu jest nie halo nie, prawdasz?
Kobiety dostają tu tyle atncji od facetów, ze nie musza się specjalnie wysilać żeby zwrócić na siebie uwagę, wystarczy byc 3/10 żeby byc księżniczką na srwisie randkowym, na stronie głównej fotki pod zdjeciami widac jak sie płąszczą pod fotkami faceci , żenujace to trochę, ale niektórym wiele nie trzeba żeby połechtać sobie ego.
Nie szukałam tu nigdy nikogo, wlaże pogadac, wymienic poglady, czasem sie powygłupiać i tyle:D
Kasy na fotce ??? Bolca na jeden raz ? Mamy 21 wiek - jednorazowego skoku w bok nie trzeba szukac w ogóle. To , ze kobieta lajkuje, nie musi byc od razu jednoznaczne z tym , ze musi pisać poematy przecież
Konto usunięte: krzysztofj199119: Powiedzcie mi proszę czego szukacie na Fotka?, miłości, kasy, czy po prostu chcecie tu tylko znależć kogoś na jeden raz? Lub widzicie fajnego faceta lujkujecie go ale jednak nie napiszecie, coś tu jest nie halo nie, prawdasz?
Kobiety dostają tu tyle atncji od facetów, ze nie musza się specjalnie wysilać żeby zwrócić na siebie uwagę, wystarczy byc 3/10 żeby byc księżniczką na srwisie randkowym, na stronie głównej fotki pod zdjeciami widac jak sie płąszczą pod fotkami faceci , żenujace to trochę, ale niektórym wiele nie trzeba żeby połechtać sobie ego.
Nie szukałam tu nigdy nikogo, wlaże pogadac, wymienic poglady, czasem sie powygłupiać i tyle:D
Nie dziwie sie skoro tanie komplementy rozkladaja dziewczynom nogi xdd
BekaZciebieModzie: praksyda: krzysztofj199119: Powiedzcie mi proszę czego szukacie na Fotka?, miłości, kasy, czy po prostu chcecie tu tylko znależć kogoś na jeden raz? Lub widzicie fajnego faceta lujkujecie go ale jednak nie napiszecie, coś tu jest nie halo nie, prawdasz?
Nie dziwie sie skoro tanie komplementy rozkladaja dziewczynom nogi xdd
Ciekawe skad wiesz takie rzeczy..