Ponoc wszystkie virtualne ścieżki prowadzą na Fotke..
No, właśnie, pochwalcie sie jak trafiliscie w to miejsce? - przez przypadek? ktos ze znajomych ma/mial tu profil? a może w jakiś inny sposob?
lista tematów
Jak tu trafiłeś? strona 2 z 2
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Widac, ile ludzi tyle drog prowadzacych na fotke ;)
Zatem i ja się pochwale...
Podobnie jak w przypadku większości trafiłam tu przez przypadek..
Znajomi mieli tu konta, i namowili by i ja zalozyla... Pozniej trafilam na forum, i jakos tak zostalo...
Eldim: Boo: i gadu
Ja pamiętam wciąż swój numer. Zastanawiam się, z jakich powodów ludzie w dobie messengera używają tego komunikatora. Bo nie sądzę, że gadu gadu ma jakieś unikalne funkcjonalności.
Mysle, ze to kwestia sentymentu ;)
Sama nadal mam zainstalowane, choc od czasow jego swietnosci mialam juz kilka nowych komputerow, zawsze wgrywam
BujajacaWoblokachh: Eldim: Boo: i gadu
Ja pamiętam wciąż swój numer. Zastanawiam się, z jakich powodów ludzie w dobie messengera używają tego komunikatora. Bo nie sądzę, że gadu gadu ma jakieś unikalne funkcjonalności.
Mysle, ze to kwestia sentymentu ;)
Sama nadal mam zainstalowane, choc od czasow jego swietnosci mialam juz kilka nowych komputerow, zawsze wgrywam
U mnie dość podobnie, pamiętam numer, ale nie pamiętam ani maila ani hasła, więc chyba się nie zaloguję i nie przypomnę sobie tych szkolnych lat :D Pamiętam nawet dźwięk przychodzącej wiadomości :D