GEJE PODPINAJA SIE POD KOBIETY
Hawking miał rację "żaden gatunek nie trwa wiecznie" własnie tam zmierzamy bardzo szybko, coraz więcej wynaturzeń jest.
O właśnie dobry temat na nowy temat Wynaturzenia uwczesnej ludzkości.... zaczynając od debilnych tatuarzy kończąc na nie koniecznie gejach.... ostatnio nawet w nowym startreku wątek z gejami wpletli i to na siłe do każdego filmu wciskanie murzyna.... Tylko czekać jak murzyn będzie odgrywał rolę Jana Pawła II
jak w weekend najdzie mnie wena co moze napisze jakiś kontrowersyjny temat na forumku.
kurde a jak biegniesz w biegu gdzie leci 5 tysiecy ludzi, w tym w czołóce 3 murzynów, dupa mnie boli trochę z tego powodu.
Czarnych puszczaja przodem aby było widać że bieg nie na tle rasistowskim. XD Luczy sie sam udzial a nie medale XD
Ale stary zamiast wpi..ac mi bana zrob cos z tymi pedalami lub laski z afryki no mysl glowa nie penisem przez to ludzie tak was wysmiewaja na google niby za co mam kupic premium po to zeby pedaly mnie ogladaly i sie podpinaly ?????
Każdy na portalu może mieć profil/konto nie zależnie od Orientacji seksualnej. Wydaje mi się że za bardzo jesteś uczulony na Facetów jak np przypadkowo zrobi podgląd twojego profilu, a może to nie jest Pedał i wyzywasz/obrażasz nie słusznie danego User.
Z tego co zauważyłem czy masz Gwiazdę czy nie to tak