Malagosia26
Malagosia26
  28 lutego 2019 (pierwszy post)

Witam serdecznia zapraszam przystojniakow coasteczka od wieku 30do 372764 do pisania zemna na czacie

Reputacja: -635 | BluzgometrTM: 1
Owad
  31 marca 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: A u mnie relax

I opalanie stóp.
HardStyled83ddd0a
Malagosia26
Malagosia26
  31 marca 2019

Tak naprawdę a co Michał boisz się że coś strasznego przeczytam w twojej głowie

ASZABENE
ASZABENE
  31 marca 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak naprawdę a co Michał boisz się że coś strasznego przeczytam w twojej głowie

No niestety ,powiem Ci w tajemnicy,że fantazjuje o pewnym kocie w panierce ,ale ciii nikomu ani słowa 😂
Malagosia26
Malagosia26
  31 marca 2019

Dobrze Michałku będę cichutko jak myszka🐁🐁🐁🐁pod miotełka 🤫🤫🤫🤫🤫🤫

ASZABENE
ASZABENE
  31 marca 2019

W sumie ,udko z myszy pewnie też gdzieś uchodzi za rarytas,aż zgłodniałem idę na obiadek 😀

Mafia
Mafia
  31 marca 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: zapraszam przystojniakow coasteczka od wieku 30do 37

.. to już tylko 1 roku, cukru i urody brakuje do spełnienia kryteriów .. Całkiem niewiele :zawik:
Malagosia26
Malagosia26
  31 marca 2019

Tak mafia a czego mi jeszcze brakuje że tak twierdzisz

Malagosia26
Malagosia26
  31 marca 2019
tak spedzilam popludnie z moją córką a ty jak spedziliscie dzisiejsze popludnie?
ASZABENE
ASZABENE
  31 marca 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak mafia a czego mi jeszcze brakuje że tak twierdzisz

Oj Małgoś ucz no Ty się bo ja wiecznie żył nie będę,chłopina ma 29 lat i aby spełnić twoje kryteria (tutaj przypomnę dla jasności wiek który podałaś 30-37lat) brakuje mu jednego roku życia ( brakuje czyli od 30 odejmujemy jeden wychodzi 29) cukier to pewnie odnośnik do ciasteczka ,a uroda no cóż... to już sama zweryfikuj(jak klikniesz na na jego ikonkę to będziesz mogła przeglądać profil ów zacnego Pana).
Malagosia26
Malagosia26
  31 marca 2019

No wiem że tak mogę napisałam tak ponieważ lubię sobie z każdym facetem popisać morze się czasem spotkać

Mafia
Mafia
  31 marca 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Oj Małgoś ucz no Ty się bo ja wiecznie żył nie będę,chłopina ma 29 lat i aby spełnić twoje kryteria (tutaj przypomnę dla jasności wiek który podałaś 30-37lat) brakuje mu jednego roku życia ( brakuje czyli od 30 odejmujemy jeden wychodzi 29) cukier to pewnie odnośnik do ciasteczka ,a uroda no cóż... to już sama zweryfikuj(jak klikniesz na na jego ikonkę to będziesz mogła przeglądać profil ów zacnego Pana).

Szacunek :D

Konto usunięte
Konto usunięte: lubię sobie z każdym facetem popisać morze..

W "morzu" pisać nie będziemy..
Wybacz ale tak rażące błędy rzucają się w oczy.
Malagosia26
Malagosia26
  31 marca 2019

Wiem że napisałam morze przez rz powinnam napisać przez ż tak

Malagosia26
Malagosia26
  31 marca 2019

Panowie jak tam mecz wygranej czy przegrana

Przeczytajmojopis
Przeczytajmojopis
  1 kwietnia 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Malagosia26: Tak mafia a czego mi jeszcze brakuje że tak twierdzisz Oj Małgoś ucz no Ty się bo ja wiecznie żył nie będę,chłopina ma 29 lat i aby spełnić twoje kryteria (tutaj przypomnę dla jasności wiek który podałaś 30-37lat) brakuje mu jednego roku życia ( brakuje czyli od 30 odejmujemy jeden wychodzi 29) cukier to pewnie odnośnik do ciasteczka ,a uroda no cóż... to już sama zweryfikuj(jak klikniesz na na jego ikonkę to będziesz mogła przeglądać profil ów zacnego Pana).

😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Przeczytajmojopis
Przeczytajmojopis
  1 kwietnia 2019
Mafia
Mafia: Malagosia26: zapraszam przystojniakow coasteczka od wieku 30do 37 .. to już tylko 1 roku, cukru i urody brakuje do spełnienia kryteriów .. Całkiem niewiele

Czas szybko leci, można cukrem pudrem posypać i umówić się wieczorem 😜
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.