Witam serdecznia zapraszam przystojniakow coasteczka od wieku 30do 37 do pisania zemna na czacie
lista tematów
Rozmowy całodobowe strona 87 z 217
Oj Małgoś ucz no Ty się bo ja wiecznie żył nie będę,chłopina ma 29 lat i aby spełnić twoje kryteria (tutaj przypomnę dla jasności wiek który podałaś 30-37lat) brakuje mu jednego roku życia ( brakuje czyli od 30 odejmujemy jeden wychodzi 29) cukier to pewnie odnośnik do ciasteczka ,a uroda no cóż... to już sama zweryfikuj(jak klikniesz na na jego ikonkę to będziesz mogła przeglądać profil ów zacnego Pana).
No wiem że tak mogę napisałam tak ponieważ lubię sobie z każdym facetem popisać morze się czasem spotkać
Konto usunięte: Oj Małgoś ucz no Ty się bo ja wiecznie żył nie będę,chłopina ma 29 lat i aby spełnić twoje kryteria (tutaj przypomnę dla jasności wiek który podałaś 30-37lat) brakuje mu jednego roku życia ( brakuje czyli od 30 odejmujemy jeden wychodzi 29) cukier to pewnie odnośnik do ciasteczka ,a uroda no cóż... to już sama zweryfikuj(jak klikniesz na na jego ikonkę to będziesz mogła przeglądać profil ów zacnego Pana).
Szacunek :D
W "morzu" pisać nie będziemy..
Wybacz ale tak rażące błędy rzucają się w oczy.
Konto usunięte: Malagosia26: Tak mafia a czego mi jeszcze brakuje że tak twierdzisz
Oj Małgoś ucz no Ty się bo ja wiecznie żył nie będę,chłopina ma 29 lat i aby spełnić twoje kryteria (tutaj przypomnę dla jasności wiek który podałaś 30-37lat) brakuje mu jednego roku życia ( brakuje czyli od 30 odejmujemy jeden wychodzi 29) cukier to pewnie odnośnik do ciasteczka ,a uroda no cóż... to już sama zweryfikuj(jak klikniesz na na jego ikonkę to będziesz mogła przeglądać profil ów zacnego Pana).
😂😂😂😂😂😂😂😂😂