Malagosia26
Malagosia26
  28 lutego 2019 (pierwszy post)

Witam serdecznia zapraszam przystojniakow coasteczka od wieku 30do 372764 do pisania zemna na czacie

ASZABENE
ASZABENE
  31 marca 2019

Dzień dobry wszystkim😀.

ASZABENE
ASZABENE
  31 marca 2019
AdamKwestia
AdamKwestia: Cześć 👋

Cześć młodzieży ,co Cię sprowadza w nasze skromne progi?
Malagosia26
Malagosia26
  31 marca 2019

Witam tu nie ma żadnej młodzieży a jednak miałam rację że będzie przegraną ja to jednak jestem przewidywalna w tych meczach😀😀😀

ASZABENE
ASZABENE
  31 marca 2019

Jasne Małgosiu,przewidywalna jesteś jak nikt😀

Malagosia26
Malagosia26
  31 marca 2019

No widzisz nawet nie muszę oglądać meczu a już wiem że przegraną będzie to kolejny mecz też mogę przewidzieć że bedzie przegraną albo się mogę pomylić

ASZABENE
ASZABENE
  31 marca 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: No widzisz nawet nie muszę oglądać meczu a już wiem że przegraną będzie to kolejny mecz też mogę przewidzieć że bedzie przegraną albo się mogę pomylić

Złożoność twych myśli ,przerasta moje zdolności dedukcyjne 😀
Malagosia26
Malagosia26
  31 marca 2019

No wiesz czasami mam tak że potrafię czytać w myślach ale boje się co ty masz w tej głowie

Avatar użytkownika Arkadio40Arkadio40
Reputacja: -6 | BluzgometrTM: 158
Arkadio40
  31 marca 2019

Niektóre kobiety znają się na piłce :d

Malagosia26
Malagosia26
  31 marca 2019

Witaj Aro 32 no tak są kobiety które naprawdę się znają

ASZABENE
ASZABENE
  31 marca 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: No wiesz czasami mam tak że potrafię czytać w myślach ale boje się co ty masz w tej głowie

Chcesz mi powiedzieć ,że byłaś w mojej głowie? To już rozumiem skąd ten chaos , kto raz trafił do mojej głowy ,normalnym z tamtąd nie wychodzi😂
Malagosia26
Malagosia26
  31 marca 2019

No widzisz Michał czytam ci w myślach a to co bym ci wyczytała to bym cię musiała ujrzeć żeby coś więcej przeczytać

bowtruckle
bowtruckle
  31 marca 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: jak jest zimno ,a nie wieje to jest ciepło.😆
:rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: Każda pogoda jest idealna ,tylko zależy co chcemy robić
Gorzej gdy chcemy coś zrobić a pogoda nie dopisuje d83dde1c np leje i jest ponuro, ja w takie dni najchetniej bym tylko spała. :crylol:
bowtruckle
bowtruckle
  31 marca 2019
Aro32
Aro32: Niektóre kobiety znają się na piłce :d
Ja nie, choć czasami oglądam i wiem co to spalony d83dde04
ASZABENE
ASZABENE
  31 marca 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Każda pogoda jest idealna ,tylko zależy co chcemy robić Gorzej gdy leje i jest ponuro, ja w takie dni najchetniej bym tylko spała.

Czyli mamy tezę potwierdzającą hipoteze😆
ASZABENE
ASZABENE
  31 marca 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: No widzisz Michał czytam ci w myślach a to co bym ci wyczytała to bym cię musiała ujrzeć żeby coś więcej przeczytać

Gosiek pamiętaj,że im mniej wiesz tym dłużej pożyjesz😀
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.