Witam serdecznia zapraszam przystojniakow coasteczka od wieku 30do 37 do pisania zemna na czacie
lista tematów
Rozmowy całodobowe strona 35 z 217
Witam ,mam pytanie do moderacji dlaczego koleżanka moja dostała bana ,jaja sobie robicie? Owad uzasadnij mi to logicznie ?!!!
Oj Rysiu ,najlepiej zamknij cały temat ,wtedy nie będziecie mieć żadnych problemów i poważnie uważasz że zasługiwało to na bana ?
To była fotka humorystyczna zciągnieta z neta - jesli to jest szanowny MODZIE dla Ciebie obrazliwe to nie mam pytan...
Jestem poważny. W połączeniu z recydywą nawet bardzo poważny powód. Upomnienia są dla nowych użytkowników, którzy nie zdążyli przeczytać zasad forum.
Proszę zaprzestać pisania na forum wulgaryzmów, nawet ukrytych. Jest to omijanie bluzgometru, który masz już i tak spory. Nie pojęte jak osoby podające się za inteligentne mogą się posługiwać łaciną podwórkową i mieć z tego satysfakcję.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
DyktatorMody: ASZABENE: poważnie uważasz
Jestem poważny. W połączeniu z recydywą nawet bardzo poważny powód. Upomnienia są dla nowych użytkowników, którzy nie zdążyli przeczytać zasad forum.Przeczytajmojopis: humorystyczna zciągnieta z neta
Proszę zaprzestać pisać na forum wulgaryzmów, nawet ukrytych. Jest to omijanie bluzgometru, który masz już i tak spory. Nie pojęte jak osoby podające się za inteligentne mogą się posługiwać łaciną podwórkową i mieć z tego satysfakcję.
Nie mam pytan...Ty tak serio ?? 😂
Polecam wykorzystywać czas bana na czytaniu ze zrozumieniem regulaminów forum bądź uwag moderacji zamiast kłapać to samo.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!