1. W którą stronę mieszacie herbatę? Zgodnie ze wskazówkami zegara czy etam?
2. Jesteście lewo czy praworęczni?
lista tematów
Implikacja czasu strona 2 z 2
Podejmujesz wyzwanie?
Ach, ominęłam to pytanie.
Lochy najlepsze. Szybko można zdobyć jednostki strzelające, a to daje dużą przewagę.
Do tego minotaury i ulepszone harpie Nie wspominając o czarnych smokach.
Nekropolis też fajne. :-) Wampirzy lordowie i ich zdolność wzmartwychwstania po wykonaniu ataku
Ja grałem w H4 niesamowicie dużo i lubię tę część za kilka innowacyjnych pomysłów. Niestety nie wszystkie się sprawdziły. Najgorszy niewypał to system kontrataku, który następuje dokładnie w tym samym momencie co atak. Dochodzi wtedy do kuriozalnych sytuacji, gdzie dwie jednostki padają w tym samym momencie.
O sile poszczególnych frakcji można dyskutować i dyskutować, a i tak nie dojdzie się do jednoznacznego werdyktu. Ci mają fajne to, inni to, tamci tamto :D Ja z czystej sympatii i klimatu jakoś lubię twierdzę :D Grasz z botami czy przez neta?
Podejmujesz wyzwanie?
Eldim: Ja grałem w H4 niesamowicie dużo i lubię tę część za kilka innowacyjnych pomysłów. Niestety nie wszystkie się sprawdziły. Najgorszy niewypał to system kontrataku, który następuje dokładnie w tym samym momencie co atak. Dochodzi wtedy do kuriozalnych sytuacji, gdzie dwie jednostki padają w tym samym momencie.
Wow, no to rzeczywiście, z tym kontratakiem może wyglądać nieco komicznie. :-D
Nie grałam w żadną inną część, ale kto wie, może jak już znudzi mi się H3 to przejdę na czwórkę... :-) Na razie mam w planach przejść kampanie. Trzeba przyznać, że są całkiem trudne, trzeba przy nich pomyśleć.
Eldim: O sile poszczególnych frakcji można dyskutować i dyskutować, a i tak nie dojdzie się do jednoznacznego werdyktu. Ci mają fajne to, inni to, tamci tamto :D Ja z czystej sympatii i klimatu jakoś lubię twierdzę :D Grasz z botami czy przez neta?
W twierdzy bardzo fajne są cyklopy, silna, strzelająca jednostka na wysokim poziomie. Ulepszone, wytrzymałe ogry rzucające zaklęcia żądzy krwi, ptaki gromu... Tak, to też naprawdę fajny zamek. :-) A gram z botami na różnych poziomach trudności, by sobie jakoś to urozmaicić. :-)
Eldim: No i proszę, wiedziałem, że ktoś się trafi. Nie wiadomo do końca co z Bujającą, ale Ty jesteś pierwsza, która posługując się prawą ręką miesza w lewą stronę. Wygrywasz słoik chrzanu ufundowany przez firmę Motyl. Serdecznie gratuluję :D
WOW! Tyle wygrać! :D lepszej nagrody w zyciu nie dostałam
Przecież to oczywiste. Wszyscy się domyślają, że chodzi o czysty spirytus. Proszę o odniesienie się do pytań zawartych w temacie.
Podejmujesz wyzwanie?
Eldim: Przecież to oczywiste. Wszyscy się domyślają, że chodzi o czysty spirytus. Proszę o odniesienie się do pytań zawartych w temacie.
No dobra :) będąc osobą leworęczną, swego czasu zmuszoną do używania prawej do pisania i innych łyżkowych sytuacji, mieszam pionowo, czyli 'pod górkę' ale za to skutecznie