Dzień dobry!
U kogo też tak ładnie, wiosennie?
Łódź, ul. Piotrkowska. 47 – latka wraz ze swoim znajomym wspólnie spożywali alkohol w domu kobiety. W lokalu znajdował się także jej 13 – letni syn i 19 – letnia córka. Po wyjściu mężczyzny, pomiędzy kobietami doszło do awantury. 47 – latka nakazała córce, aby posprzątała mieszkanie. Ta jednak nie wykonała jej polecenia. Gdy ta odmówiła, matka złapała 19 – latkę za włosy i uderzała ją pięściami po głowie i po plecach. Następnie, chwyciła nóż myśliwski i wbiła go dziewczynie w plecy. Dziewczynie udało się uciec przez okno na ulicę.
źródło: dzienniklodzki.pl
Pozdrawiam
lista tematów
Matka wbiła córce nóż w plecy
Dobry :)
Ehh ponuro u mnie jest, nie zapowiada się wiosennie.
Owad jest oazom spokoju Tylko wtedy potrafi użądlić jak go ktoś już na prawdę zdenerwuje.
Przemądrzałość i cwaniarstwo, co on/ona nie jest.
Konto usunięte: 3. Myślisz, że byłbyś w stanie kogoś pozbawić życia? co musiałoby się stać, byś był zdolny do zabójstwa?
Ciężkie pytanie, jak na razie
HardStyle
Uuu, smutno. W Krakowie słoneczko. Jedynym przeciwskazaniem do spacerku jest to:
... chociaż trzeba przyznać, że bywało o wiele gorzej :-D
Widzisz, mam bardzo podobnie. A jak już ktoś zdenerwuje, to współczuję tej drugiej stronie! :-D
A zawsze uchodzę za taką miłą i serdeczną osobę... do czasu. Każdy ma swoje granice. :-D
Jak dla mnie najgorszą cechą jest AROGANCJA. Nikt mnie tak nie denerwuje, jak osoby aroganckie. Mam na ich punkcie alergię i szybko chcę opuścić ich towarzystwo. Wiem, że nigdy się nie dogadamy, bo ja cenię sobie w relacjach harmonię. Żadna strona nie wywyższa się, nie poniża tej drugiej osoby.
nie jestem oazą spokoju, jak cos nie idzie po mojej mysli, jestem w stanie siarczyscie przeklinać.
lizodupstwo, przymilanie się i przypodobanie na siłę ..przyklad: w pracy zebrali sie wszyscy do kierownika na imieniny na bukiet róż i poszli z życzeniami, wtf? jako jedyna nie poszłam, bo dla mnie to głupie zeby z kwiatami do faceta latać, który ma w dupie moje urodziny.
Konto usunięte: Myślisz, że byłbyś w stanie kogoś pozbawić życia? co musiałoby się stać, byś był zdolny do zabójstwa?
w samoobronie myślę ze tak.
Opanowanie to jedna z moich najbardziej dominujących cech.
Strasznie nie lubię tzw. bajkopisarzy, czyli ludzi, którzy wyolbrzymiają i/lub przeinaczają rzeczywistość.
Konto usunięte: Myślisz, że byłbyś w stanie kogoś pozbawić życia? co musiałoby się stać, byś był zdolny do zabójstwa?
Myślę, że wyłącznie instynkt przetrwania. Z racji dużych pokładów empatii krzywdzenie kogokolwiek przychodzi mi z niebywałym trudem.
Podejmujesz wyzwanie?
Na trzeźwo, do rany przyłóż.
Brak szacunku do innych ludzi, dwulicowość i niewywiązywanie się z danego słowa.
Konto usunięte: 3. Myślisz, że byłbyś w stanie kogoś pozbawić życia? co musiałoby się stać, byś był zdolny do zabójstwa?
Nie wiem? Oczami wyobraźni nie jednego już mordowałem. Dobrze że za marzenia nie karzą.
Podobno się powietrze tam poprawiło z tego co słyszałem. Z tego co widzę po obrazku to bywało gorzej.
Podobnie no no
Wolałbym się nie znajdować w skórze tej osoby
HardStyle