A wiec co Wy na to ? Piszcie śmiało pozdrawiam. 👊
lista tematów
Wygląd czy serce ? Humor czy charakter ? Miłość czy przyjaźń ? strona 2 z 2
jestemwczorajsza: BekaZciebieModzie: jestemwczorajsza: BekaZciebieModzie: jestemwczorajsza: BekaZciebieModzie: imie zaczynac na N!
Gdyby nie ten wygląd to bym była Twoim ideałem!gdyby...gdyby to nie bylo na niby xd
Ty chyba lubisz sie ze mnie smiac.to nie tak. " Ty nie rozumiesz ironii" xd
W tym momencie mi naprawde przykro, ze masz mnie za taka idiotke, ktora nie domyslila sie po co napisales wlasnie litere "N".
Jutro tez jest dzien :)
BekaZciebieModzie: jestemwczorajsza: BekaZciebieModzie: jestemwczorajsza: BekaZciebieModzie: jestemwczorajsza: BekaZciebieModzie: imie zaczynac na N!
Gdyby nie ten wygląd to bym była Twoim ideałem!gdyby...gdyby to nie bylo na niby xd
W tym momencie mi naprawde przykro, ze masz mnie za taka idiotke, ktora nie domyslila sie po co napisales wlasnie litere "N".Jutro tez jest dzien :)
Znajdz inna ofiare.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
jestemwczorajsza: BekaZciebieModzie: jestemwczorajsza: BekaZciebieModzie: jestemwczorajsza: BekaZciebieModzie: jestemwczorajsza: BekaZciebieModzie: imie zaczynac na N!
W tym momencie mi naprawde przykro, ze masz mnie za taka idiotke, ktora nie domyslila sie po co napisales wlasnie litere "N".Jutro tez jest dzien :)
Znajdz inna ofiare.
hahaha nie badz dla siebie taka surowa xdd
BekaZciebieModzie: jestemwczorajsza: BekaZciebieModzie: jestemwczorajsza: BekaZciebieModzie: jestemwczorajsza: BekaZciebieModzie: jestemwczorajsza: BekaZciebieModzie: imie zaczynac na N!
Znajdz inna ofiare.hahaha nie badz dla siebie taka surowa xdd
Wracaj na czat, bedziemy tesknic.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
jestemwczorajsza: BekaZciebieModzie: jestemwczorajsza: BekaZciebieModzie: jestemwczorajsza: BekaZciebieModzie: jestemwczorajsza: BekaZciebieModzie: jestemwczorajsza: BekaZciebieModzie: imie zaczynac na N!
Znajdz inna ofiare.hahaha nie badz dla siebie taka surowa xdd
Wracaj na czat, bedziemy tesknic.
twoje zyczenie moim rozkazem xd
Aktualny pakiet badań na wszelkie syfy jakie ktos moze miec...bo ani wyglad ani nic innego nie przebije zdrowia.
A co myślicie o zaufaniu ? Kiedy można daną osobę nim obdarować ? To jest chyba taką kluczową rolą odnośnie wszystkiego.