Chcę się dowiedzieć waszą opinię na temat tej strony Znaczy czy kogoś stracilscie przez fotke
lista tematów
dziewczyna lub chłopak nie zdradzili was tu chcę waszą opinię poznać 6
Moj mowi ze to nie jest portal randkowy i konta usunac nie chcę. Nie liczy sie z tym co ja czuje. Bardzo zle to znosze i nie wiem jak dlugo dam rade....😥
Próbuje zrozumieć po co on tu zagląda, sama konto usunęłam gdy sie poznaliśmy. Zalozylam niedawno gdy sie dowiedzialam, ze tu nadal jest....widać ja mu nie wystarczam. Boli bardzo.
Pytałam. Jakiejś konkretnej odpowiedzi nie dostałam, a ze zazdrosna jestem wie. Nie moge mu odbierac wolnosci tak powiedział.....mam mu ufac....
Ale jak ufac komuś kto nawet przy mnie tu wchodzi. Czuje jakby ten swiat na fotce byl wazniejszy od realnego tz mnie
To tak zrób i mu zaufaj
Fotka to nie tylko poznawanie nowych znajomości itp. Może twój facet lubi załóżmy Gry - Fotki i temu tutaj zagląda żeby w nie sobie pograć. Skoro również wchodzi tu przy twojej obecności to go zapewne tam w jakiś sposób kontrolujesz heh.
Z tego wszystkiego tak podchodzisz do tego, wziąć sobie to do myśli na spokojnie i zaufać mu tak jak ci powiedział.
HardStyle