Donald T wraca do Polski :)))
Jak wróci to będzie. W polityce nie ma nic pewnego więc poczekam na niego.
Przecież to był pewne. Od '89 każa następna zmiana jest lepsza od poprzedniej ale swołocz polskojęzyczna tworząca dobre zmiany zawsze ta sama.
Zwolniło się miejsce w GDAŃSKU jak myślicie kto zostanie nowym prezydentem Gdańska Umarł Król niech żyje Król :D
Trochę ryzykuje wracając Adamowicz święty nie był a już o Tusku nie wspomnę tak więc ja na jego miejscu zainwestował bym te grube miliony zarobione w jakąś ochronę 24/h. No nic zobaczymy jak to się potoczy XD
Wierzysz w zbiegi okolicznosci ? Ja juz dawno nie :D Nawet jesli bedzie mu potrzebna ochrona to Polska wroci pod kontrole niemcow. Z drugiej strony nic sie nie zmieni a dalej bedziemy okupowani.
Czy ja wiem świrów nie brakuje... kto wie czy kiedyś nie wyjdzie na jaw to co tak naprawdę stało się w Smoleńsku czy faktycznie Mgła i Brzoza a może jednak jakieś osoby trzecie.
Najpierw by musiał przejąć władzę...
Każde państwo chce jak najlepiej dla swojego i to nie tylko Niemcy czy USA albo Chińczyki tak było jest i będzie grunt aby nasz kraj w miarę to kontrolował.
Chodzą plotki że Niemcy będą chcieli wyjść z UE ale ile w tym prawdy to nie wiem.
Chyba liście grabić O tym, że Grzegorz zniszczę cię Schetyna odda mu władzę w PO trzeba zapomnieć. Schetyna od dawna walczył z Tuskiem o przywództwo w PO i nie po to wyżarł wszystkich tuskowców żeby pozwolić im wrócić. Tusk musiałby założyć własną partię, a tej nie bardzo ma z czego, bo cała lewa strona jest zagospodarowana.