Jedzcie, jedzcie, bo się zepsuje. Dołożę ci Stasiu bo marnie wyglądasz.. Dobry ten bigos, taki nie za słodki.
Co tam, jak tam, jak święta? Samotne w piwnicy, u mamy czy z partnerem/partnerką?
Ruskie czy z kapusta i grzybami?
lista tematów
Zostaw, to na święta
My jeszcze nie swietujemy...
Zaczynamy w poniedzialek :)
Na Wigilie wybieram sie do rodzicow. Pierwszy dzien Świąt spędzam z rodzną mojego mężczyzny, a drugi zarezerowany mam dla znajomych.
zdecydowanie kapusta z grzybami
a jak to wyglada u Ciebie?
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Wigilia jak zwykle przy stole, po kolacji zjazd gości ok 20 osób ( again...), %%%, gadanie głupot obgadywanie reszty rodziny itp xD
Może nie w piwnicy, ale w kanale w sensie że w garażu, jak zwykle zajmę sie moją kochanicą, bo także dostanie prezent na Święta
Tak ... jestem maniakiem i nawet święta nie powstrzymają mnie od majstrowania przy moim aucie. Był to także powód do zerwania z jedną, a już prawie się z nią ożeniłem... ufffff....
Drugi dzień świąt pewnie gdzieś pojadę
Pierogi tylko z kapustą i grzybami, do tego rybka z fasolą i kapustą z grzybami, oraz barszczyk z uszkami, i nic więcej mi nie potrzeba, ale próbować muszę wszystkiego
Jak zwykle za dużo jedzenia, więc żeby się nie zmarnowało jem regularnie.
Wigilia z rodziną będzie a reszta pracowicie w piwnicy spędzona.
Jakie Ty ulepiłaś?
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Konto usunięte: Był to także powód do zerwania z jedną, a już prawie się z nią ożeniłem... ufffff....
Kobieta która nie jest wstanie podzielić się swoim chłopem z jego pasją to niestety ale musi wybrać albo on i pasja albo on i pantofel.
Lepiej zjeść i zwymiotować jak by miało się zmarnować
dzisiaj lepiej, wczoraj gorzej
ja wiem, że cioci bigos jest najlepszy na świecie, ale w tym roku bigos niezbyt smaczny, tak, tak, to zapewne wina kapusty,
ciocia przecież wyśmienicie gotuje,
gwarantuję, że ciotka będzie śmiertelnie obrażona i za chińskiego boga ponownie nie zacznie wciskać wam żarcia, macie spokój
moja ewangelia
WCZORAJ już utracone, DZISIAJ jest w rękach naszych, a JUTRO? nie dajmy się choć JUTREM straszyć
moja wiara https://www.youtube.com/watch?v=TLgacbYRQ_I
mój dekalog https://www.youtube.com/watch?v=ITsL91vlIcM