SIEMA ELO KOMU SIE NUDZI TEJ ZIMY?
MAM KILKA POMYSŁÓW NA ALKO ROZGRZEWKĘ XD
lista tematów
PROJECT X PARY XD WHEN?WHO?HOW MANY PEOPLE? EMII BOSS.WHO.YOU.MANXD strona 2 z 2
Na pewno daje alkohol i narkotyki. :)
Jesteście negatywnie nastawieni i do Boga, i do chleba.....
a gluten, pierwsze słyszę, pewnie to jak z progerią fikcyjną chorobą, w fikcyjnym świecie. :D
A Ty jesteś nietolerancyjny.
Konto usunięte: a gluten, pierwsze słyszę, pewnie to jak z progerią fikcyjną chorobą, w fikcyjnym świecie. :D
Chcesz powiedzieć że nadwrażliwość na mleko sobie wymyśliłem i że w ogóle nie istnieję
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
mam anoreksje i uczulenie na ludzi bez mózgu, zabijam ich z zimną krwią i stoickim spokojem za pomocą słowa bożego ;p
Patrz czym jesteś.
Masz na Dobro i harmonię oraz prawdę.
Chleb występuje we wszystkich kulturach, nie tylko jest podstawowym pokarmem ludzi od zarania dziejów, jest symbolem pokoju i przyjaźni, szacunku.
Gołębie, co do nich masz? A kawki, gawrony i inne, czemu nie są tępione? Zatykają przewody kominowe. Zresztą gołębie są też symbolem pokoju, dobra, wytrwałości, Ducha Świętego.
Żegnaj demonie.
Siebie.
Słowo Boże jest dla ludzi, umacnia, daje pocieszenie i mądrość.
W niedzielę pokazałeś, jaki z ciebie kogucik. :) Ohhh jaki spokój w was był. :) Czynna napaść za prawdę. Głupota i agresja, cechy demonów.
Słowo Boże nie służy do zabijania.
W ogóle masz jakieś wydumane choroby. Ja mam anoreksję na Zło.
Dobrze, że nimi nie jesteście, bo bym się szlachtował każdego dnia że jestem podobny. :D
Adios.