lista tematów
hmmm większość odpowie na "Nie" ...
Czy kobiety wolą "Facetów" którzy nie myślą o "Przyszłości" tylko się stroja na okrągło jak kobiety?
Owszem. To kryterium utrzymuje się do czasu narodzin dziecka. To punkt kulminacyjny, po którym parametry poszukiwań zmieniają się diametralnie.
Podejmujesz wyzwanie?
Paul378: Poza elekwentną odp na pytanie wiecej do dyskusij nie wnosisz...Nw juz kompter zjadł wasz rozum...
Zadales pytanie - dostales odpowiedz. Wytlumacz mi jakiej cegielki do budowy tematu oczekiwales?
Popieram zdanie Eldima. Oprocz tego wiele zalezy od wieku kobiet. Im mlodsze tym mniej skomplikowane priorytety.
Liczy sie wyglad, status i to czy bedzie mogla sie nim pochwalic przed znajomymi. Jak juz sie rozczaruje, ze lobuz wcale nie kocha najbardziej. To sie szuka stabilnosci, spokoju i ogniska domowego. Mezczyzny, ktory bedzie opora w zyciu i przyjacielem.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
Sadze ze najpierw na grafiku znajduje sie piorytet,,, Zadajmy "Sb" pytaanie kto marzy o Powaznym zwiazku? wiekszosc odp ze " NIE""...?
Paul378: Sadze ze najpierw na grafiku znajduje sie piorytet,,, Zadajmy "Sb" pytaanie kto marzy o Powaznym zwiazku? wiekszosc odp ze " NIE""...?
Skad to negatywne nastawienie? Rozumiem, ze to na podstawie swoich zlych wspomnien z przeszlosci, ale nie nalezy przekreslac wszystkich, bo pare razy w zyciu "mi nie wyszlo".
Kazdy ma inne priorytety w zyciu i trzeba trafic na odpowiednia osobe, z podobnym celem i mysleniem.
Dziwne pytanie. To mu moge pogratulowac.
Czy Ty jestes Powazna teraz ludzie zachowja sie jak pedofile chcesz rozglosu to pow3iedz a nie
Eldim: Owszem. To kryterium utrzymuje się do czasu narodzin dziecka. To punkt kulminacyjny, po którym parametry poszukiwań zmieniają się diametralnie.
Aaa z drugiej paryy wy nie macie wygladu bo nie oszukujmy sie bez Makijazu Ciezko wam wyrwac kogos.... i co teraz "Lapiduch " sie wlacza
Większość ludzi dąży do stabilizacji i założenia rodziny, kwestia jedynie, kiedy dana osoba odkryje w sobie tę potrzebę.Pewnie nie idzie Ci podryw na fotce, lecz nie przejmuj się majster, bo to fałszywa próbka statystyczna. Społeczność portalu ewoluowała w złym kierunku i nie jest łatwo nawiązać tu poważną relację. Ale co ja tam wiem, mi przecież komputer zeżarł rozum.
BTW:
To jest chyba jakieś święto
Podejmujesz wyzwanie?
Paul378: Czy Ty jestes Powazna teraz ludzie zachowja sie jak pedofile chcesz rozglosu to pow3iedz a nie Eldim: Owszem. To kryterium utrzymuje się do czasu narodzin dziecka. To punkt kulminacyjny, po którym parametry poszukiwań zmieniają się diametralnie.
Aaa z drugiej paryy wy nie macie wygladu bo nie oszukujmy sie bez Makijazu Ciezko wam wyrwac kogos.... i co teraz "Lapiduch " sie wlacza
Zostawie to bez komentarza, bo wydaje mi sie, ze nie mamy o czym dyskutowac.
Co do wygladu to rzecz gustu. Komus moge sie spodobac dla innych zas moge byc brzydka. Nie da sie kazdemu dogodzic i trzeba sie z tym pogodzic. Ja osobiscie nie mam problemow najmniejszych z "wyrywaniem", ale nie moge sie wypowiadac za cala plec piekna w jednoosobowym skladzie. ;-)
Wydaje Ci sie. Po prostu czasem nie daje tego do zrozumienia.