+10 do zajefajności dziś dostają:
Owad
Jeżu
Za zgłoszenia nieregulaminowych tematów. Kolejność na liście jest losowa.
lista tematów
Plus dziesięć strona 2 z 2
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Mój ulubiony listopadowy hicior https://www.youtube.com/watch?v=6dO7d5YsEC0 ech już grudzień ale na razie nie mam nowego.
U mnie właśnie trwa dostawa śniegu. Powoli się zaczyna robić śnieżynkowo.
Mody przy okazji że tu siedzą kierują rozmowami. Czasem podrzucają jakieś pomysły których nikt nie uwzględnia. Na forum mało roboty. Banować nie ma kogo, chyba że się ktoś podłoży specjalnie. Za to na kamerkach teraz jest dużo.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Gratki dla Was :)
Konto usunięte: Minus 100 za brak choćby słowa podziekowania dla koleżanki z którą wspolpracowaliscie.
ASZAB :)
Nie oceniaj ich tak surowo :)
Sporo osob odezwalo sie na PW - forumowiczow, modow od forum czy FP :). Nawet takich, z ktorymi w zasadzie na co dzien nie rozmawialam...
Nie wszystko musi byc widoczne tu na frorum, co nie znaczy, ze nie mialo miejsca... :)
Z kolei, ja mialam okazje wspolpracowac z najfajniejsza ekipa pod sloncem :) - dzięki za fajna atmosfere i zgranie :)
Każdy wyraza swoje mysli w sposob, w jaki uzna za najodpowiedniejszy.
Nie ma sensu krytykowac Szczerego, skoro uznal, ze ten sposob bedzie najwlasciwszy :)
Konto usunięte: To, że nie założyliśmy temaciku na hyde aby trolle mogły się wyżyć nie znaczy, że nie podziekowaliśmy i nie rozmawialiśmy z koleżanką na ten temat.
Dokładnie, tak jak napisala Natalia :)
Rezygnacja z tej funkcji to nie koniec swiata by palic swieczki... :)
Nie wykluczam, ze moze kiedys zmienie zdanie i wroce jako mod ...
Co do szampana :) Kilka osob z pewnoscia ucieszyla ta wiadomosc, i juz swietuja moja rezygnacje :) Wasze zdrowie! :D
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)