[quote=Erf]Mam wrażenie, że większość internetu popierdzieliło. :-D[/quote] strona 1 z 3
nie wiem co gorsze, udawac ze sie kogos lubi zeby przykrosci nie robić, czy zwyczajnie dac do zrozumienia żeby sobie w droge nie wchodzić i powiedzieć góry co się mysli.
Ale jedno i drugie uczucie nie jest mi obce, mam w pracy kolezanke, której pierdzielenie mnie irytuje, bo opowiada mi o rzeczach k które mnie nie interesują, słucham jej dlatego żeby jej przykro nie było, czasem trzeba udawac, w końcu codziennie 8h się z kims siedzi w pracy..nie moge odwrócić sie i udawac ze jej nie widzę. a internet pozwala nam wyrazić swoje mysli dosadniej, ja wole przyjac na klate krytyke, pocisk czy cokolwiek innego ale wolałabym znac kogoś prawdziwe nastawienie do mnie nawet w internetach.
Tym bardziej ze te osoby nie sa mi specjalnie bliskie, a taka ocena krytyczna moze dac do myslenia o ile to nie wygłupy.
Cytowanie osoby zawsze było dozwolone. Po to jest ta funkcja. User otrzymuje powiadomienie i może odpowiedzieć.
Obrażanie, stalkowanie nigdy nie było dozwolone, a obrabianie czyjegoś tyłka za plecami też miłe nie jest.
Dopóki nie chcesz dostrzec różnicy....
Niektóre osoby są stracone dla forumowej społeczności. A propos rymowanek:
Ani o gotowaniu, ani o pogodzie. Hejt na innych za to w modzie.