lista tematów
OSZUSCI I WYŁUDZACZE NA FOTCE
Dzień dobry. Nie podajemy nicków innych użytkowników na forum. Zabrania regulamin i prawo. Są to pomówienia.
Ostrzegać można ale bez imion, nazwisk, zdjęć i rozmów prywatnych!
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
To nie są pomówienia a nick to nie to samo jak imie i nazwisko :-( chciałam tylko uprzedzić inne dziewczyny aby nie dały sie takim oszustom a wszystko mam zapisane - co ten gościu pisał do mnie wiec to nie są jakieś kłamstwa i pomówienia ...
Owszem, nie to samo.
Ale w serwisie nie promujemy linkowania profili.
Zdarza sie, ze faktycznie ktos moze zachowywac sie nieetycznie, ale sa tez ludzie, ktorzy z czystej zlosliwosci, np. po odtraceniu wrzucaja linki do czyjegos profilu oskarzajac o cos nieprawdziwie... chcialabys zeby np. kiedys Twoj login tak sie pojawil, bo ktos mialby taki kaprys?
Dbamy o dobro naszych uzytkownikow...
Jesli zas, jakis uzytkownik dopuszcza sie tutaj oszustw lepszym rozwiazaniem jest zgloszenie naruszenia regulaminu na takim profilu, lub bezposrednie podeslanie linka komus z FP: https://fotka.com/przyjaciele#fotka_przyjaciele :) Zajmiemy sie delikwentem ;)
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Konto usunięte: Dzień dobry. Nie podajemy nicków innych użytkowników na forum. Zabrania regulamin i prawo. Są to pomówienia.Ostrzegać można ale bez imion, nazwisk, zdjęć i rozmów prywatnych!
to jest wlasnie przyklad zle pojetego interesu jednostki.
to tak jak granie w karty z oszustem, grajac czysto nie wygrasz chocbys nie wiem co robil.