Ktoś podszywa podemnie, proszę pomóżcie mi znaleźć te konto , podobno są na nim te same zdjęcia co na moim prof..
Pomocy!
Po nie całych 21 godzinach od zrobienia zdjęcia już ci je ukradli.
Możesz również napisać w tej sprawie do : https://fotka.com/przyjaciele#fotka_przyjaciele
Ale nie wiem czy FP będzie się chciało przeglądać połowe lub cały portal w poszukiwani niby tego kont bez żadnego punktu zaczepienia. Również możesz to samo zrobić i poszukać np w osobach: Online lub w nowo dodanych Zdjęciach.
No i tu właśnie dylemat "podobno" i ciężko określić ciebie czy piszesz prawdę, jeżeli nie masz całkowitej pewności.
Podbiję Ci troszkę wskaźnik atencji o który tak walczysz a na pustawym forum trudno o to. W zasadzie tylko tyle bo Owad wyczerpał temat pisząc abyś zebrała jakieś konkrety od podobno informatorów i pisała wtedy przez kontakt ale dodam żebyś nie kasowała konta abyśmy mieli do kogo porównywać. Masz tylko jedno zdjęcie z widoczną twarzą czyli tylko ten wizerunek jest dla nas najważniejszy.
Nie wiadomo która fejk bo profile w ten sam dzień były założone, tylko weryfikacja to rozstrzygnie :) Pewnie tak.
Nie wątpię i nie wiem jakie tam macie możliwości :)
Z weryfikacja chyba nici będą bo konto usunięte, a tamto to nie wiem i porównania nie będzie. Ale ale jak zostało jedno konto tak myślę to może warto sprawdzić chociażby te jedno konto podkreślam jak jednak jeszcze ono tu pozostało :)
Wstawiłam zdjęcie samolotu imitującego anioła nic zabronionego więc dlaczego mam bana na wstawianie zdjęć ja się pytam???? Inni wstawiają oenisy na zdjęciach profilowych i nic z tym nikt nie robi żenada jakaś.!!
No teraz mnie obrażono kradzionego samolocika? ?? hahaha mega zabawne jeśli darmowe tapety na telefon są kradzione i potrzeba do tego praw autorskich to gratuluję poczucia niewiedzy.
Powiem tak, na chlopski rozum.
Serwis fotka.com zastrzega sobie aby uzytkownicy posiadajacy zdjecia na swoim profilu mieli do nich prawa autorskie.
Tapety, zdjecia scigniete z internetu nie sa Pani autorstwa.
Co do poczucia wiedzy. Rejestrujac sie na tym portalu oczywiscie przeczytala Pani regulamin dolaczony, prawda?
To skad ta bulwersacja?
Tak jak napisałem jeśli wykaże Pani że posiada prawa do mieszczenia zdjęcia to zostanie przywrócone.
Co do darmowych zdjęć nie mogą one reklamować innych portali a tamte mogą wymagać uznania autorstwa. Proszę się zwrócić bezpośrednio do obsługi Fotki w celu wyjaśnienia. Nie mogę podać na forum powodów Pani blokad a jedynie wskazówki, tych jest wiele.