Mam natręctwo z powodu niskiego wzrostu.Jestem dosyć niski mam 177 cm wzrostu .Wszędzie gdzie pójdę należę do najniższych .Wkurza mnie to ,że jestem taki niski.Moze mam Nerwicę Natręctw?Sam nie wiem.Czy ktoś miał natręctwo z powodu niskiego wzrostu?Że jest niska osoba.
lista tematów
Kompleks Niskiego Wzrostu.
Witamy po raz kolejny.
Nic, a nic nie urosles od ostatniego razu? Nawet cm?
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
To jest raczej wzrost średni.
Przestań zadawać się z koszykarzami i siatkarzami, najlepiej wyjedź do jakichś Chin czy Japonii.
Raczej mocny kompleks. [
Oszukaj przeznaczenie wyjdź na przeciw swoim fobiom nie poniżaj się bądź jak inni wybij się na wyższe sfery oni już są szczęśliwi TY! też możesz osiągnąć sukces.
Jesteśmy z Tobą wspieramy cię z całego serca...
Nie na rzekaj z powodu niskiego wzrostu, nie którzy ludzie chorzy są i odali by wszystko żeby być mniejszym niż umrzeć wysokim.
HardStyle
Jak bylem w wojsku to ci najniżsi jeździli tymi najtwardszymi zabawkami więc w armii na pewno miał byś poszanowanie i respekt.
Konto usunięte: Jak bylem w wojsku to ci najniżsi jeździli tymi najtwardszymi zabawkami więc w armii na pewno miał byś poszanowanie i respekt.
Kruciakiem 170 to jest być do dupy ,,a 160cm facet gowniany
karł.Game Over przegrał życie zawsze będzie prawiczkiem .Kruciakiem między 170-179 to ma małe szanse ,żeby znaleźć dziewczynę ale ma .To będzie jakieś 10%.