Proszę powiedzieć czemu życie jest takie niesprawiedliwe jednemu wszystko się układa a drugiemu człowiekowi nic!?
lista tematów
Czemu życie jest takie niesprawiedliwe!
Ponoc" im bardziej pod gorke tym pozniej piekniejsze widoki ze szczytu "czy tam szczytowania :d takze nie lam sie chlopie :D
Bardziej mnie boli, ze to kobiety w XXI wieku odgrywaja role mezczyzn, a faceci placzo na forumach, ze im cos w zyciu nie wyszlo.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
Po pierwsze tu nie chodzi o mnie tylko o koleżankę, która ma ciągle pod górkę. I też nikogo proszę nie obrażać bo jak się zdenerwuje to będę rzucał mięsem :)
Czarny
Wczorajsza ciekawę co masz na myśli? Tylko jak trafisz na takiego co nie będzie płakał na forum tylko będzie latał i bzykał inne kobitki to ciekawe co wtedy powiesz?
Czarny
Nieudolny - nieumiejący sobie poradzić; niezaradny; nieporadny.
Nie uważam, że ten przymiotnik jest obraźliwym.
CzarnyRap: Tylko jak trafisz na takiego co nie będzie płakał na forum tylko będzie latał i bzykał inne kobitki to ciekawe co wtedy powiesz?
Popadasz ze skrajności w skrajność. Łobuz kocha najbardziej, co nie?
Tu nie chodzi o to, że każdy ma być samcem alfa, ale użalanie się nad sobą jeszcze nikomu nie pomogło i życia nie zmieniło. Każdy ma czasem pod górkę, ale głośno o tym nie mówi.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
CzarnyRap: która ma ciągle pod górkę. I też nikogo proszę nie obrażać bo jak się zdenerwuje to będę rzucał mięsem :)
oj nie przezywaj, ja zawsze twierdze, ze nasze życie to nic więcej jak odpowiednik naszych decyzji, może sie powinąć noga, mozesz podjać złą decyzje, ale jak ciagle to robisz i wiecznie coś Ci czy tam komus nie idzie, to cos jest nie halo.
Przecież nie bedę pisac, ze biedna dziewczyna, na pewno sobie poradzi, musi być silna....bla...bla...bla nic samo sie nie zrobi jak sami sie nie ogarniemy.