Dostroiłem sie dzis do zycia mego w wyzszych wymiarach, jako byt energetyczny co to była za energia, myślałem ze zaraz tam odlecę wyobraźcie sobie być tu, i tam i część nas chce wybrać jest w hmmm no rozumiecie a druga część wie ze wszystko jest dobrze, jak jest i ze to jest własnie wielowymiarowość w niej polaryzacja z tym co poza nią się nie kłóci, każda perspektywa jest Boska tak na prawdę Jesteście wszystkim i wszędzie!!! Każdy z was kiedyś poczuje ten cud nowych narodzin w duchu i staniecie się jednością ze wszystkim w jednym nieprzeniknionym tańcu istnienia
Miłość ... strona 1 z 2
Teraz czuje ze nic mi nie jest potrzebne do zycia :wink:
Swobodnie mogę się kąpać w cudzie istnienia
bez skrepowania, jak dziecko To jest prawdziwa miłość
To znaczy ,,musicie stać się ponownie jak dzieci by wejść do królestwa niebieskiego,,
Bo tylko one są naturalne, są sobą w tym cudzie doświadczania ... :)
Gdy nie będzie się w was już odzywał żaden program dualny, staniecie się żywym w duchu słupem, filarem dla miłości, która będzie przez was płynąc na ten świat
Jest taka Moc miłości przy, której bledną wszystkie słowa, tylko chcemy w tym trwać, słowa stają się ciężarem ...
A jednak Już mi odlot miną dziś, mogę porozmawiać z tobą jak zwyczajny śmiertelnik, szkoda ze tylko tyle masz do powiedzenia Wbrew pozorom przebudzenie zaczyna byc bardzo powszechną sprawą, na rożnych poziomach to następuję u każdego, u jednych czasem, mówiąc mocno po ziemsku (uwielbiam ten nasz zabawy język wszyscy w niebie się tym jarają ) od dupy strony, ale to tez jest Boskie i nie należy tego sądzić
Kiedy przepracujecie podstawowe dualne programy, wtedy otworzycie się na to co nie przemijalne, tzn narodzicie się z ducha, doświadczycie z jego perspektywy, to jest powrót od dróg w zapomnieniu, to jest stapianie się ponownie ze źródłem wszystkiego co jest, życia są drogą iluzji, z wyższej perspektywy tworzycie te iluzje holograficzne i ich doświadczanie na chwile w zapomnieniu, oddzieleni od źródła miłości i światła, z którego pochodzicie, tego nie da się opisać słowami ludzkimi, tego trzeba doświadczyć, kiedy pojawi sie ta pierwotna tęsknota, wtedy cała iluzja zacznie sie sypać i wtedy nawet ludzkie przemijanie z tym nie wygra