:)
lista tematów
Hej wam ktora z was jest tez w ciazy u mnie 32 tydz. Pozdrawiam mamuski :*
Konto usunięte: BekaZciebieModzie: Dalej pracujesz tu za darmo ? :)))))) :**
Czerpię korzyść z przyjemności śmieszkowania z nołfejsów. A gdy dwa nołfejsy rozmawiają ze sobą to nierzadko boki zrywać.
O dolarach nic nie wiem, myślałem że to w srebrnych, fotkowej walucie, będzie albo w naturze.
Pozdrawiamy mamuśki.
Ja czerpie z glupio mądrych dyzurnych frajerow ktorzy mysla ze wygrali życie bo maja konto ze zdjeciem na fotce a ze sie smialy z nich dzieci w szkole to maja kompleksy dlatego maja moda i wszystkie sarenki z nimi pisza a ludzie sa mili bo musza. Masz jeszcze jakies prowokacje z dupy czy bedziesz pisal jak to userzy czepiaja sie modow bo im zazdroszcza?
BekaZciebieModzie: Ja czerpie z glupio mądrych dyzurnych frajerow ktorzy mysla ze wygrali życie bo maja konto ze zdjeciem na fotce a ze sie smialy z nich dzieci w szkole to maja kompleksy dlatego maja moda i wszystkie sarenki z nimi pisza a ludzie sa mili bo musza. Masz jeszcze jakies prowokacje z dupy czy bedziesz pisal jak to userzy czepiaja sie modow bo im zazdroszcza?
Mi to nawet kieszonkowe pod szkołą zabierali, taki kujonik w okularach to i zero szacunku!
Zgadzam się z Tobą, potwierdzone info!
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.