Jaka jest wasza opinia na temat tego portalu ponieważ zastanawiam się nad 2 czynnikami czy warto wgl dodawać zdjecia czy lepiej usunać konto i czy można kogoś normalnego poznać?
Jaka jest wasza opinia na temat tego portalu?
Portal Fotka.com spoko jest "Taka moja opinia "
Dodaj zdjęcia to się przekonasz czy warto, bez zdjęć nikogo nie poznasz kto będzie pisał na profil widmo, a co do usunięcia konta to już tylko twoja decyzja, jak zrobisz tak będzie.
Zadaj sobie pytanie czego oczekujesz od życia a dopiero potem zastanawiaj się na co ci konto na fotce i kontakt z no lifami XD
Znakomite miejsce by obcować z ludzmi bez życia dla których najwiekszym osiągnieciem jest bycie sezonowym modem. Jak kazdy portal internetowy to miejsce dla ludzi zakompleksionych, poszukujacych uwagi aby podbudować swoje wątłe ego. W gruncie rzeczy fotka to odzwierciedlenie prawdziwego " ja " społeczeństwa. Coraz bardziej opresyjna niczym nasza ukochana RPL w której rączka rączke myje. Jestesmy tu pilnowani przez dyzurnych wolotariuszy którzy często rozumieją regulamin wedlug wlasnego widzi mi sie oraz wedlug zasady ze nie każdy każdemu jest równy. Tutaj wszyscy sa bogaci a wiekszosc nie ma pracy albo jedyne czym sie zajmują to wytrząsanie popielniczek. Chcesz być fajny i mieć dużo przyjacioł to musisz publicznie smiać się ze zdjeć ludzi ktorzy sa brzydcy oraz generalnie wlazic wszystkim w dupe.