Co uważacie o rozmowach prZy białym proszku? Kto je lubi? Kto nie toleruje i dlaczego?
lista tematów
rozmowy przy białym proszku?
Prochy Jaćki po jej kremacji może i białe nie były ,ale miło rozmawia się z kimś kto w końcu nie może wtrącić swoich trzech groszy do rozmowy .
tego typu rozmowy sa strasznie sentymentalne i prozne. Ludzie ktorzy za soba nie przepadaja moga rozmawiac jak najlepsi kumple mimo ze tak nie jest.
Wacka z gliny byś nie ulepiła no proszę cię ja bardzo!
Uroda przemija taniej wychodzi zaakceptować ten fakt jak z nim walczyć :D
Bogaci mężowie zmieniają sobie na młodsze modele więc uważaj :D
Brawo TY :P
Grunt aby by jakiś temat wspólny do rozmowy. Broń Boże o Polityce i Sporcie :D
Gdzie to wacek, widzisz ten rozmiar? To jak wasze 3 w kupie.
Toooo nozka do czegosc.
Dlatego nigdy takiego meza nie bede miala, znam ten fakt o wymianie na nowszy model :D.
Ale pozartowac czlowiek moze.
Ty masz?
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
Konto usunięte: jestemwczorajsza: Tak chyba nie potrafię.
Wacka z gliny byś nie ulepiła no proszę cię ja bardzo! jestemwczorajsza: Może kiedyś będę miała bogatego męża i da mi hajs na lepsze metody
Uroda przemija taniej wychodzi zaakceptować ten fakt jak z nim walczyć :D
Bogaci mężowie zmieniają sobie na młodsze modele więc uważaj :Djestemwczorajsza: A tak szczerze to nie mam jeszcze ani jednej
Brawo TY :PBekaZciebieModzie: moga rozmawiac jak najlepsi kumple mimo ze tak nie jest.Grunt aby by jakiś temat wspólny do rozmowy. Broń Boże o Polityce i Sporcie :D
Grunt zeby ktos potem mial Cie za frajera xdd wazne ze miales z nim slodka rozmowe o kotkach i pieskach xd a co tam nie? ;D
jestemwczorajsza: Gdzie to wacek, widzisz ten rozmiar? To jak wasze 3 w kupie.
Toooo nozka do czegosc.
Oj czepiasz się szczegółów... a ponoć rozmiar nie ma znaczenia
jestemwczorajsza: Dlatego nigdy takiego meza nie bede miala, znam ten fakt o wymianie na nowszy model :D.
Ale pozartowac czlowiek moze.
Żarty żartami ale lepiej mieć chyba bogatą żonę ...faceci tak szybko się nie marszczą :D Co najwyżej mogą osiwieć jak trafią na toksyczną żonę :D
Marszczy to mi się... XD A tak poza tym to nie mam.... ponoć najwięcej zmarszczek robi się od mrużenia oczu na słońcu i śmianiu też na słońcu :D
To nie jest prawdą, a kto tak mówi to oszukuje. Tak samo jak dla was liczy się rozmiar piersi.
Rozmiar zawsze ma znaczenie.
Konto usunięte: Żarty żartami ale lepiej mieć chyba bogatą żonę ...faceci tak szybko się nie marszczą :D Co najwyżej mogą osiwieć jak trafią na toksyczną żonę :D
Konto usunięte: Marszczy to mi się... XD A tak poza tym to nie mam.... ponoć najwięcej zmarszczek robi się od mrużenia oczu na słońcu i śmianiu też na słońcu :D
Weeee każdy temat sprowadzasz do jednego, cholero jedna! :D
Kurze łapki to zdecydowanie wyskakują w pierwszej kolejności, widzisz zle byc wesołym, bo zmarszczki szybciej się robią. :D
Ty oszustko!
To akurat jest znaczące bo podświadomie mózg informuje faceta że kobieta z większym biustem jest wstanie wykarmić większą ilość dzieci i że odnosi się to do płodności. :D A to ze można trochę pomiętosić i po ugniatać to szczegół :D
jestemwczorajsza: Najlepiej to samemu być bogatym i nie liczyć na kogoś. Wtedy Ty wybierasz nowy model w salonie
A jeszcze lepiej jak oboje są bogaci czyli wtedy mamy już nirwanę :D
No co miałem na myśli czoło jak intensywnie myślę to się marszczy czasem
jestemwczorajsza: Kurze łapki to zdecydowanie wyskakują w pierwszej kolejności, widzisz zle byc wesołym, bo zmarszczki szybciej się robią. :D
Wesołym można być oby nie rechotać się na słońcu :D Ale na wszystko w życiu przychodzi czas :D
Sam jesteś oszustka! Przyznałam się bez bicia.
Konto usunięte: To akurat jest znaczące bo podświadomie mózg informuje faceta że kobieta z większym biustem jest wstanie wykarmić większą ilość dzieci i że odnosi się to do płodności. :D A to ze można trochę pomiętosić i po ugniatać to szczegół :D
Dobrze, że masz gotową definicję i wytłumaczenie na wszystko.
Mniejsze też można, też mi argument. Dokładnie.
Czyli wychodzi na to, że to ja jestem zboczona?
Konto usunięte: Wesołym można być oby nie rechotać się na słońcu :D Ale na wszystko w życiu przychodzi czas :D
E tam, gdyby człowiek tak się wszystkim przejmował to by żyć nie chciał :D. A niech się robią te zmarszczki, może dodadzą mi uroku.