Tak wygląda facet
lista tematów
Nie dla zakompleksionych Polaków strona 2 z 4
Tutaj niektórzy faceci wstawiaja nie swoje prawdziwe zdjęcia, bo chcą być przystojni a kiedy już dadzą swoje zdjęcie wtedy innych w ten sposób oszukują wstawiając cudze zdjęcie takie jest moje zdanie
Konto usunięte: Tutaj niektórzy faceci wstawiaja nie swoje prawdziwe zdjęcia, bo chcą być przystojni a kiedy już dadzą swoje zdjęcie wtedy innych w ten sposób oszukują wstawiając cudze zdjęcie takie jest moje zdanie
Zgadza się. Brawo za spostrzegawczość. Cóż pozostaje dodać że niektóre panie też wrzucają zdjęcia aktorek "bo przecież wiadomo", niestety tylko im wiadomo, że to nie są one. Jest pod tym względem równowaga :D
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Nie ma tu takich. :D
To też zależy od futerka, są gęste i rzadkie. Zależy od koloru włosów właściciela. Im ciemniejsze tym twardszy włos. :D
Broda to kłuje, a nie gryzie.
Btw. Masz brode, zarost etc. ?!
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
Wyginęły białe misie :D
jestemwczorajsza: To też zależy od futerka, są gęste i rzadkie. Zależy od koloru włosów właściciela. Im ciemniejsze tym twardszy włos. :D
Głupio mi teraz że pytałem Ekspertki
No tak też prawda :D
Nie lubię się golić ale wiadomo co tydzień się golę lub częściej ale nie zapuszczam brody nie pasuje mi ponoć :P
A ty ?
Niestety bądź stety. Sierść nigdy nie była u mnie na pierwszym miejscu. :D
Bardzo śmieszne, doprawdy.
Konto usunięte: Nie lubię się golić ale wiadomo co tydzień się golę lub częściej ale nie zapuszczam brody nie pasuje mi ponoć :P
Poka - ocenie oczami ekspertki.
Ja zapuszczam brode, teraz to stylowe.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
Ale zwierzęta lubisz ? Chodź trochę ?:P
Nie śmiał bym sobie z ciebie żartować gdzież bym śmiał nawet przez myśl by mi to nie przeszło
No co ty jeszcze czar pryśnie
Włosy u kobiety toleruje tylko na głowie i brwiach :D