OnOnOnOn1989
OnOnOnOn1989
  12 maja 2018 (pierwszy post)

Witam czy ktoś już zauważył ,że ten portal to teraz sama golizna ? jak wchodzi się na główną to co chwile gołe tyłki i bielizna itd...wiadomo ,że fajne ciało ładnie się patrzy ,ale chyba lepszy jest cukierek zawinięty którego odwijamy sami niż odwinięty przez setki ludzi ..jak myślicie ?

Reputacja: -635 | BluzgometrTM: 1
Owad
  3 czerwca 2018
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

Ładny :spam:

Co do tematu, niestety trudno i szkoda tego portalu, po 10 latach bycia tutaj bardzo dużo się zmienił to nie wina portalu tylko młodych napalonych user.

HardStyled83ddd0a
BabaxJaga
Reputacja: -2128 | BluzgometrTM: 15
BabaxJaga
  3 czerwca 2018

jak nic Armagedon

moja ewangelia
WCZORAJ już utracone, DZISIAJ jest w rękach naszych, a JUTRO? nie dajmy się choć JUTREM straszyć
moja wiara https://www.youtube.com/watch?v=TLgacbYRQ_I
mój dekalog https://www.youtube.com/watch?v=ITsL91vlIcM

Przemek8804
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 36
Przemek8804
  6 czerwca 2018

Tak jest jak moderator się przyczepia tak gdzie nie ma problemu, a właściwy problem olewa jak dzieciaki wręcz się rozbieraja, piexxxxlą przed kamerą, chleja i cpaja...

AdolfStalin
AdolfStalin
  8 czerwca 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Witam czy ktoś już zauważył ,że ten portal to teraz sama golizna ? jak wchodzi się na główną to co chwile gołe tyłki i bielizna itd...wiadomo ,że fajne ciało ładnie się patrzy ,ale chyba lepszy jest cukierek zawinięty którego odwijamy sami niż odwinięty przez setki ludzi ..jak myślicie ?

Kiedy nie ma się do zaoferowania osobowości to trzeba sprzedawać intymność, ludzie zachowują się jakby prowadzili rachunek ekonomiczny nawet kiedy nie zdają sobie z tego sprawy - pewien ekonomista za to spostrzeżenie i opisanie go dostał nawet Nobla, ale nie przypomnę sobie jego nazwiska :)
PS. Prof. Jordan Bernt Peterson dogrzebał się do badań Pentagonu, który chciał sprawdzić ile osób nadawałoby się do pełnej mobilizacji w czasie wojny gdzie wymagany byłby pobór. Granicą był próg 83 pk IQ, który pozwala na wykonywanie podstawowych poleceń i działanie które nie powoduje bilansu ujemnego (czyli przynosi więcej pożytku niż szkód). Jak się okazało co 10 obywatel jest poniżej tego progu - w społeczeństwie o wysokim standardzie życia i pełnym dostępie do edukacji. Zakładając, że w RP jest statystycznie podobnie to rozbierane fotki w internecie przestają dziwić :)
Pozdrawiam cieplutko :)
DarekTr
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
wpis jest ukryty
MariuszMariu
MariuszMariu
  11 czerwca 2018
Przemek8804
Przemek8804: Tak jest jak moderator się przyczepia tak gdzie nie ma problemu, a właściwy problem olewa jak dzieciaki wręcz się rozbieraja, piexxxxlą przed kamerą, chleja i cpaja...

Podejrzewam że gdyby nie dziewczyny reklamujące sie cyckami na Fotka to nie było by Fotka bo panowie którzy szukają tutaj żony a nie seksu albo rozrywki jakiekolwiek innej to margines
IRON30
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 3
IRON30
  17 czerwca 2018

Lol☺

BabaxJaga
Reputacja: -2128 | BluzgometrTM: 15
BabaxJaga
  17 czerwca 2018
MariuszMariu
MariuszMariu: Podejrzewam że gdyby nie dziewczyny reklamujące sie cyckami na Fotka to nie było by Fotka bo panowie którzy szukają tutaj żony a nie seksu albo rozrywki jakiekolwiek innej to margines

Mariomagdalenie, rekolekcji cdn?
na początek proponuję wspólne zdrowaśki

moja ewangelia
WCZORAJ już utracone, DZISIAJ jest w rękach naszych, a JUTRO? nie dajmy się choć JUTREM straszyć
moja wiara https://www.youtube.com/watch?v=TLgacbYRQ_I
mój dekalog https://www.youtube.com/watch?v=ITsL91vlIcM

marc987
marc987
  18 czerwca 2018

Dziwne, bo jak kiedyś miałem tu konto to im bardziej rozebrane zdjęcia miałem tym więcej kliknięć na tak. Teraz mam dylemat, ale nie bede tego robił.

RedRiding1978
RedRiding1978
  24 czerwca 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Dziwne, bo jak kiedyś miałem tu konto to im bardziej rozebrane zdjęcia miałem tym więcej kliknięć na tak. Teraz mam dylemat, ale nie bede tego robił.

Zostaw coś dla wyobraźni d83dde09
RedRiding1978
RedRiding1978
  24 czerwca 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Witam czy ktoś już zauważył ,że ten portal to teraz sama golizna ? jak wchodzi się na główną to co chwile gołe tyłki i bielizna itd...wiadomo ,że fajne ciało ładnie się patrzy ,ale chyba lepszy jest cukierek zawinięty którego odwijamy sami niż odwinięty przez setki ludzi ..jak myślicie ?

Szczerze, to mało mnie obchodzi co tutaj ktoś robi i jakie zdjęcia wstawia. Jak sam siebie nie szanuje, to moje gadanie/pisanie tego nie zmieni. Jest moderacja, niech pilnuje porządku, a za to im niestety nie płacą, to i oni wykazywać się nadgorliwością nie muszą
marc987
marc987
  25 czerwca 2018

Ja tam jak się rozbierają to klikam na tak. Na zachętę. Bo lubię, jestem za :)

pittsoon93
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 42
pittsoon93
  25 czerwca 2018

WItam poznam szukam panny woj. lubelskie. zaradny przystojny chlopak z bmw xd

Tabaluga99
Tabaluga99
  25 czerwca 2018
Eldim
Eldim: Zgadzam się, lecz zawiniętemu cukierkowi nikt gwiazdy nie kupi a i mniej ocenek wpadnie. Wszystko kręci się wokół atencji i karmienia swojego ego, a wiadomo, że półnagim ciałem przyciągniesz więcej oczu.

tak bardzo to.

Nie będę wam podsyłać profilów ale nie ukrywam, głównie na tej stronie jestem dla śmiechu. Dziewczyny które są ładne albo przynajmniej wydają się być ogarnięte głównie podbijają sobie tutaj ego. Ja wiem że z fotki nic 'nie wyrwę', jeżeli do tych celów używam internetu jest wiele innych portali/aplikacji które działają 10x lepiej (tinder, Badoo). Tutaj większość społeczności to imo patologia, bo jak piszę wyżej normalna dziewczyna chcąca kogoś poznać przez neta nie przyjdzie tutaj a na inne portale. Z kolei większość normalnych facetów także dała już sobie pod tym względem spokój.

Na stan obecny można wyłonić konkretne typy profili:
1. Damskie
- ładna - podbija sobie ego, okazjonalnie lubią one po prostu sebków i z nimi piszą.
- średnia - konto ma z nudów, rzadko na nie wchodzi, ewentualnie używa czatu.
- brzydkie/desperatki - najpopularniejszy typ profilu. Brzydkie dziewczyny zwykle widząc że nie mają żadnego szczęścia zmieniają się w desperatki szukające kogokolwiek kto z nimi popisze/da im komplement.

Tak, podzieliłem je mocno wyglądem, bo tak to w większości przypadków wygląda.
przejdźmy do 2, do profilów męskich których wyglądem wam nie posortuję bo nie przeglądam profili innych facetów
- desperat - pisze do dziewczyn same komplementy, komentuje im wszystkie zdjęcia, ma nadzieje że byciem miłym zapewni sobie nagie fotki. Niestety dla niego, to tak nie działa.
- desperat seksualny - on już się nie pieprzy w wyszukane komplementy, od razu pisze "ale bym cię wziął". Także nie ma dobrego brania
-ładny/przystojny - jak powszechnie wiadomo, wygląd w internecie jest jedną z najważniejszych rzeczy. Nie oszukujmy się. ten typ mocno przypomina z zachowania wspomniane wcześniej ładne dziewczyny. Czasami sam do nich pisze, jednak rzadko ma jakikolwiek odzew więc ostatecznie wchodzi na fotkę rzadko żeby podładować ego.

Pozdrawiam ;]
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.