smaker
smaker
  5 maja 2018 (pierwszy post)

Cześć co sądzicie o Legalizacj mj w pl ja jeatem za a wy

jestemwczorajsza
Reputacja: -251 | BluzgometrTM: 170
jestemwczorajsza
  7 maja 2018

Również jestem przeciw. Chociaż tylko raz w życiu próbowałam, raczej mam znajomych palących.

Zielsko ma tyle plusów, że wygrywa w przedbiegach ze szkodliwymi uzywkami. Jednak jest to "lek na receptę", który nie jest szkodliwy w rzadkim wykorzystaniu. Jeśli będzie ogólnie dostępna może zwiększyć się ilość ludzi sięgająca po nią. Do wszystkiego trzeba trzeźwo podchodzić, a z czego wiem ludzie też się uzależniają od Marysi, wiadomo że tylko psychicznie ale codzienne palenie żre pamięć i oglupia człowieka.

Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
Melomaniak
Melomaniak
  7 maja 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Melomaniak: legalizowana w Polsce. Gangsterka ma z niej za dużą kasę by pozwolić na coś takiego I właśnie na tym polega legalizacja aby odtąd rząd rżnął haracz od sprzedaży w postaci akcyzy na te dobro luksusowe. Póki co mamy rząd który woli karać niż zarabiać na tym jak na papierosach czy alkoholu.

Gangsterzy będą lobbować, przekupywać polityków a nawet apelować do księży byleby tego typu ustawa nie ujrzała światła dziennego.
DyktatorMody
Reputacja: -231 | BluzgometrTM: 0
DyktatorMody
  7 maja 2018

A niech robią co chcą. Ja nie biorę i tak.

Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
leon28
Reputacja: -17 | BluzgometrTM: 449
leon28
  7 maja 2018
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

akurat od marihuany nie jestes w stanie sie uzaleznic
poza tym nie jest szkodliwa dla organizmu, o ile nie jest zanieczyszczona.
tak samo jak kokaina.

info z 1szej reki od policjantow z nl.
kiedy na imprezie jest alko, to roznie bywa burdy, przeklenstwa, agresja
jak jest marihuana spokoj chill out, smiechy

RedRiding1978
RedRiding1978
  9 maja 2018

Marihuana medyczna jest w Polsce zalegalizowana od października 2017 roku. Może ją przepisać każdy lekarz, który określi indywidualnie stężenie THC dla danego chorego. Jeżeli chodzi o marihuanę rekreacyjną, jestem absolutnym przeciwnikiem.

leon28
leon28
  9 maja 2018

nigdy tego nie uzywalem, ale jestem calkowitym hmm nie wiem ja sie to nazywa, zwolennikiem?

Adrian3303
Reputacja: 26 | BluzgometrTM: 4
Adrian3303
  10 maja 2018

Ale jak ktoś chce sobie codziennie palić i SIĘ ogłupiać to chyba JEGO sprawa. Czemu chcecie na siłę narzucać ludziom co mają robić? Zakaz sprzedaży osobom poniżej 18 roku życia. Bo reszta ludzi jest dorosła, a dorosły człowiek powinien móc odpowiadać sam za siebie. No chyba, że uważamy wszystkich ludzi za niedorozwiniętych, to wtedy już mamy totalny absurd. Debile, którym trzeba dyktować co mają jeść, pić, palić czy wciągać z czynnym prawem wyborczym.

BekaZciebieModzie
BekaZciebieModzie
  10 maja 2018
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

Zdelegalizować fotke, przeciez oglupia :D Wszystko jest dla ludzi tylko że dla mądrych.

BekaZciebieModzie
BekaZciebieModzie
  10 maja 2018
Adrian3303
Adrian3303: Ale jak ktoś chce sobie codziennie palić i SIĘ ogłupiać to chyba JEGO sprawa. Czemu chcecie na siłę narzucać ludziom co mają robić? Zakaz sprzedaży osobom poniżej 18 roku życia. Bo reszta ludzi jest dorosła, a dorosły człowiek powinien móc odpowiadać sam za siebie. No chyba, że uważamy wszystkich ludzi za niedorozwiniętych, to wtedy już mamy totalny absurd. Debile, którym trzeba dyktować co mają jeść, pić, palić czy wciągać z czynnym prawem wyborczym.

a Ty chyba jestes za wolnymi niedzielami nie ? :D
Adrian3303
Reputacja: 26 | BluzgometrTM: 4
Adrian3303
  10 maja 2018

Wolę to nazywać niedzielami z zakazem i nie, nie jestem za tym, nie wiem skąd ten pomysł.

BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  13 czerwca 2018

Jestem przeciwna legalizacji narkotyku.
Co innego marihuana lecznica, co innego cpanie i wyniszczanie swojego organizmu 'na legalu'.
Jak ktos chce cpac, zawsze moze sie przeniesc do Holandii, tam tego typu uzywka jest legalna ;)

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
leon28
leon28
  13 czerwca 2018
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: Jak ktos chce cpac, zawsze moze sie przeniesc do Holandii, tam tego typu uzywka jest legalna ;)

z ta legalnoscia to tez bym nie przesadzal. podobno jest tolerowana w malych ilosciach, na tak zwane wlasne potrzeby.
ale jak znajomego sasiad rozpoczal hodowle na duza skale, to od razu go zamkneli.
Mruczyslaw
Mruczyslaw
  13 czerwca 2018

Jak już wyżej pisałem. Gorzała bardziej szkodliwa a nikt się jej nie czepia.

leon28
leon28
  14 czerwca 2018
Mruczyslaw
Mruczyslaw: Jak już wyżej pisałem. Gorzała bardziej szkodliwa a nikt się jej nie czepia.

nie wywoluj wilka z lasu, gorzalke niech zostawia w spokoju.

a tak na serio to masz racje.
MariuszMariu
MariuszMariu
  15 czerwca 2018

Wszystkie narkotyki powinny byc przestępstwem bo oprocz samego sobie to szkodzi sie innym. Narkotykiem jest każda urzywka która ma toksyczny i psychoaktywny wpływ na ośrodkowy układ nerwowy.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.