Cześć misiaczki-słodziaczki! Dla sprytnych szczęściarzy, biorących urlopy w odpowiednim czasie, majówka w tym roku trwa aż dziewięć dni! Opowiadajcie o swoich planach. Jakieś wyjazdy, grille, zwiedzanko? Odwiedzicie kogoś, a może ktoś odwiedza Was? Będziecie siedzieć w domu czy raczej wolicie spędzić ten czas aktywnie? A może ktoś kwitnie w pracy i potrzebuje pocieszenia? Mówcie, piszcie
lista tematów
Majówka, majóweczka strona 2 z 2
Zaręczam Ci, że ŻADNA ze mnie pocieszycielka, serio ;o
Jaki gatunek lubisz najbardziej? Ja lubię czytać coś, co trzyma w napięciu, żadne biografie ani inne romanse do mnie nie przemawiają.
A to psikus! Zawsze było inaczej
Brzmi jak moje życie :|
A Tobie uroczego weekendu za dwa tygodnie ;)
Bardzo dobry plan i unikniesz tłumów Januszy! Właściwie miałam podobny, ale mój dzieciak ma wolne od szkoły, więc zrezygnowałam z własnej wygody i pewnie ruszymy trochę pozwiedzać okolice. No i do kina na jakiś szajs :D
Konto usunięte: Cześć misiaczki-słodziaczki! Dla sprytnych szczęściarzy, biorących urlopy w odpowiednim czasie, majówka w tym roku trwa aż dziewięć dni! Opowiadajcie o swoich planach. Jakieś wyjazdy, grille, zwiedzanko? Odwiedzicie kogoś, a może ktoś odwiedza Was? Będziecie siedzieć w domu czy raczej wolicie spędzić ten czas aktywnie? A może ktoś kwitnie w pracy i potrzebuje pocieszenia? Mówcie, piszcie
9 dni? To bym musiał chyba obciągnąć szefowi.