dodawanie do czarnej listy za x to przesada przecież fotka to zabawa
dodawanie do czarnej listy za x to przesada przecież fotka to zabawa strona 1 z 2
Jesli fotka to zabawa to czemu przejmujesz sie dodaniem do czarnej listy, dodatkowo oburzony zakladasz o tym temat? :-)
Kolezanka z tematu nizej prosi sie o ocenki i komentarze. Kazdy ma swoje priorytety - nie mi to oceniac ;-).
nie wiem może nie którzy myślą że znajdą tu męża albo żonę ha ha ale to nie jest portal z biurem matrymonialnym
tak to prawda ale raczej bardzo bardzo rzadko się to zdarza żeby poznanie na takim czy innym portalu skończyło się małżeństwem
Srutututu majtki z drutu.
Skad ta pesymistyczna wypowiedz? Wszystko zalezy od tego co soba przedstawia/ma do zaoferowania czlowiek.
Jesli ktos nie ma problemu z poznawaniem ludzi w realu to i w internetach nie bedzie mial z tym problemu,
tylko ze tutaj poszukuja w wiekszosci desperaci - a to wielka roznica.
a co desperacji to ja powiem tak ja osobiście uważam fotkę za fajny portal i mimo że jestem sam to desperatem nie jestem
jestem tu dla zabawy i może jak ktoś ma ochotę to do popisania krótkiego i to wszystko ale na pewno nie jestem ja kimś no nawet nie wiem jak to nazwać takim kimś co za x by kogoś blokował ja dałem ten temacik bo jestem w szoku że ludzie aż tak mogą zareagować za x haha