jak w tytule, aktorstwo słabe lecz sytuacja dosadnie przedstawiona https://www.youtube.com/watch?v=PqbwtxE3I3Y
lista tematów
Dziewczyny nie lecą na kasę strona 2 z 3
leon28: NieMartwSie: Wiem, że tak nie jest, a raczej do momentu. Gdy było biednie i stabilnie było cacy a gdy skończyliśmy szkołę, zrobiła rok przerwy od szkoły i poleciał na swoje. Ja zacząłem zarabiać już 3 najniższe, ona jedną, nigdy nie poszło o pieniądze bo w wyj *bałem lote z domu jak miałem 17 lat i ogarniałem z nią życie jakie było Nie złeale tez bez luksusów Szloch chce sponsora, księżniczka księcia, a ta najlepsza jest tą, która przy*******i z Tobą w ciemność, bowie, że jakoś to będzie, ale to gatunek na wymarciu
przeczytalem ten post rano, nie zrozumialem. pomyslalem, ok, jest wczesnie, przeczytam go pozniej jeszcze raz, moze cos ze . Momna nie tak.
ale po kilku h czytam go znowi i ponownie nie bardzo rozumiem.
mozesz wyjasnic o co ci tak na prawde chodzi?
Już ci żabciu biegnę z pomocą xd Bo tylko tej biedniejszej może zaimponować swoją kasą i zawrócić jej nią w głowie. Taki typowy, niemal książkowy przykład snoba. Naprawdę bogaci, uważać go będą za dorobkiewicza, drobnego ciułacza, a w gruncie rzeczy, biedaka. Pomiędzy naprawdę bogatymi nie ma czego szukać, bo go wyśmieją i ma tego świadomość
żabciu, mam nadzieję, że kiedy cie pocałuję, to zmienisz się w bogatego księcia(z baśni tysiąca i jednej nocy) na karym koniu xd
leon28: zawsze wydawalo mi sie, ze ci ksiazeta jezdzili na bialych, ale moze czytalem inne bajki ;-)
Bo jak już proszę księcia, książę, to niechże już ma te walory które mnie się podobają :)
Biały(chodzi o czystość krwi) z czarną skórą,(chodzi o ubarwienie) ponad wszystkie konie górą :) Zanim znów się zgubią jak Jasiu w lesie xd
Ten filmik doskonale ukazuje jak większość kobiet patrzy na zwykłego szarego faceta.
Drogie panie pamiętajcie liczy piękno wewnętrzene a nie grubość portfela.
EddarT: Ten filmik doskonale ukazuje jak większość kobiet patrzy na zwykłego szarego faceta.
Drogie panie pamiętajcie liczy piękno wewnętrzene a nie grubość portfela.
panowie wezcie sie w garsc, nie badzcie miekkimi fajami, co niepowodzenia tlumacza sobie najczesciej glupota lasek i setka innych wymowek.
mierzcie sily na zamiary i pamietajcie, co was nie zabije to was wzmocni ;-)