jak w tytule, aktorstwo słabe lecz sytuacja dosadnie przedstawiona https://www.youtube.com/watch?v=PqbwtxE3I3Y
Dziewczyny nie lecą na kasę strona 1 z 3
Dlaczego akurat biedniejszą ? Z litości ? czy z założenia że tej zamożniejszej łatwiej by było zerwać jak tej biednej która będzie czuła wspomnianą stabilność finansową :D... Zawsze można iść na kompromis i mieć obie żonę i kochankę XD
No i dla tego obie te przypadłości są mile widziane a nawet pożądane u faceta XD... A to czy gruby, chudy, stary brzydki, cham czy prostak lub alkoholik to już mało istotne niedogodności które może kobieta przełknąć....że tak to określę....Grunt aby rachunki było komu opłacać XD....Tak wiem kobiety to nie materialistki...(sarkazm)
Takie generalizowanie można sobie o kant dupy obić.
Szukajcie niezależnych, inteligentnych kobiet a nie tych, które wyznają zasadę: fura, skóra i komóra.
Uuuups, jest problem. Takim kobietom trzeba zaimponować i odpowiadać. Zostaje narzekanie na kobiety i ich chęć stabilności.
Każda kobieta powinna mieć 4 zwierzęta :)
Norki w szafie
Jaguara w garażu
Tygrysa w łóżku
I osła który by na to wszystko zapracował xd
Wiem, że tak nie jest, a raczej do momentu. Gdy było biednie i stabilnie było cacy a gdy skończyliśmy szkołę, zrobiła rok przerwy od szkoły i poleciał na swoje. Ja zacząłem zarabiać już 3 najniższe, ona jedną, nigdy nie poszło o pieniądze bo w wyj *bałem lote z domu jak miałem 17 lat i ogarniałem z nią życie jakie było Nie złeale tez bez luksusów Szloch chce sponsora, księżniczka księcia, a ta najlepsza jest tą, która przy*******i z Tobą w ciemność, bowie, że jakoś to będzie, ale to gatunek na wymarciu
przeczytalem ten post rano, nie zrozumialem. pomyslalem, ok, jest wczesnie, przeczytam go pozniej jeszcze raz, moze cos ze mna nie tak.
ale po kilku h czytam go znowi i ponownie nie bardzo rozumiem.
mozesz wyjasnic o co ci tak na prawde chodzi?