Stopy:)
lista tematów
Stopy strona 2 z 2
Może sama rozprzestrzeniasz ten zapach. Ja niczego nie czuję u siebie pod nosem.
Rzeczywiście, nie poznałem. Zmieniałaś zdjęcie milionpoięćsetstodziewięćset razy w ubiegłym tygodniu. Nie zdecydowana jesteś czy to jakaś zasłona dymna?
Na nowym koncie jesteś jakaś młodsza. To musi być jakaś równoległa wirturzeczywistość!
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Czyli truskawkowych świeczek z biedronki też nie czujesz? Cholera, myslalam ze po kabelkach przeszło.
Konto usunięte: Rzeczywiście, nie poznałem. Zmieniałaś zdjęcie milionpoięćsetstodziewięćset razy w ubiegłym tygodniu. Nie zdecydowana jesteś czy to jakaś zasłona dymna? Na nowym koncie jesteś jakaś młodsza. To musi być jakaś równoległa wirturzeczywistość!
Sledzisz mnie? Miło.
Chyba nie sądzisz, że poznasz prawdziwy powód.
Fikcja jest modna.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
jestemwczorajsza: Czyli truskawkowych świeczek z biedronki też nie czujesz? Cholera, myslalam ze po kabelkach przeszło.
Całe szczęście, gdyż nie jem truskawek. Kiedyś zjadłem nieprzyzwoicie wielką hołdę ich w rezultacie tego dostałem wysypki.Spróbuj natomiast przesłać inny zapach, może przy okazji zgarniesz nagrodę nobla z dziedziny fizyki.
Skoro tak do daj buziaka na zgodę :*
Chciałabyś. Rzuciło mi się na forum w oczy.
A dosięgniesz krótkimi nóżkami?
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!