Ej " Kobiety " szukajace sponsora to nie ten portal :D
lista tematów
Szukajace Sponsora strona 2 z 2
Ja przez jakiś czas szukałam mężczyzny którego mogła bym sponsorować w zamian za współne spędzanie czasu. Niestety trud szedł na darmo, bo chętnych brak. Głównie kończyło się na epitetach w moim kierunku, że faceci nie są tacy - sprzedajni.
Konto usunięte: Ja przez jakiś czas szukałam mężczyzny którego mogła bym sponsorować w zamian za współne spędzanie czasu. Niestety trud szedł na darmo, bo chętnych brak. Głównie kończyło się na epitetach w moim kierunku, że faceci nie są tacy - sprzedajni.
To może za mało płacisz! Za jedno piwo nikt się nie będzie sprzedawać. Jesteś młoda więc może potrzebujesz więcej pieniążków od taty albo wziąć kredyt.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Konto usunięte: Ja przez jakiś czas szukałam mężczyzny którego mogła bym sponsorować w zamian za współne spędzanie czasu. Niestety trud szedł na darmo, bo chętnych brak. Głównie kończyło się na epitetach w moim kierunku, że faceci nie są tacy - sprzedajni.
Starszych ludzi jeszcze jestem w stanie zrozumieć... Ale młodzi? Ręce opadają.
Dziewczyno, wyjdź z domu, na jakąś imprezę, do teatru, czy nawet zagadaj do kogoś tutaj na czacie.. cokolwiek.. na pewno znajdzie się ktoś kto z chęcią z Tobą porozmawia i to ZA DARMO.