Stołów pięknie ozdobionych jadłem suto zastawionych I prezentów z dwa tuziny, niech zazdroszczą Ci z rodziny. Żadnych sporów, żadnych kłótni i niech nikt nie będzie smutny. Grunt, to dobre wieść pożycie, a karpiowi daruj życie. I każdemu przyjaciela, co czasami łzę ociera. I wszystkiego co Ci trzeba, no i może gwiazdkę z nieba. Tego wszystkiego naj, najlepszego życzy...
lista tematów
Świąteczne życzenia
Erf: ASZABENE: Łatwiej się je czyta i przyswaja ,niekoniecznie muszą mieć sens byle rym był ddobry .
Może i tak. Ja generalnie jestem słaba w życzenia. ;-)
Jak dla mnie życzenia mają moc gdy są spersonalizowane ,mają dotrzeć do jednego konkretnego odbiorcy ,rzeczą jasną jest ,iż odbiorcę tego musimy znać wtedy wiemy czego mu życzyć i ma to jakiś sens ,w przeciwnym razie jest to czcze gadanie .
Konto usunięte: Jak dla mnie życzenia mają moc gdy są spersonalizowane ,mają dotrzeć do jednego konkretnego odbiorcy ,rzeczą jasną jest ,iż odbiorcę tego musimy znać wtedy wiemy czego mu życzyć i ma to jakiś sens ,w przeciwnym razie jest to czcze gadanie .
No dokładnie. :-) Ja składam życzenia tylko kilku wybranym osobom ale są one takie 100% tru.
Erf: ASZABENE: Jak dla mnie życzenia mają moc gdy są spersonalizowane ,mają dotrzeć do jednego konkretnego odbiorcy ,rzeczą jasną jest ,iż odbiorcę tego musimy znać wtedy wiemy czego mu życzyć i ma to jakiś sens ,w przeciwnym razie jest to czcze gadanie .
No dokładnie. :-) Ja składam życzenia tylko kilku wybranym osobom ale są one takie 100% tru.
I tak naprawdę tylko tych kilka osób szczerze zaplacze po tobie ,a cała reszta powie ano każdego szkoda . Dlatego dbajmy o te kilka osób ,a nie poklaski u setek którzy tak naprawdę nie wiedzą jak masz na imię .
Erf: ASZABENE: I tak naprawdę tylko tych kilka osób szczerze zaplacze po tobie ,a cała reszta powie ano każdego szkoda . Dlatego dbajmy o te kilka osób ,a nie poklaski u setek którzy tak naprawdę nie wiedzą jak masz na imię .
Wtedy będzie mi to już chyba wszystko jedno. :-D
Odbierając to dosłownie to pewnie tak ,metaforycznie nabiera trochę innych kształtów . Ale lepiej niech czarne jest czarne ,a białe śnieżnobiałe . Wtedy przeszłość ,przyszłość ani teraźniejszość nie ma znaczenia .