Kochani Wszystkim Przyjaciołom, Znajomym, Nieznajomym i Waszym najbliższym życzę wesołych, zdrowych, pogodnych Świąt.
Oby te dni stały się radosne, spokojne, pełne nadziei i wiary na
przyszłość! Wszystkiego najlepszego :))))))
lista tematów
Swieta strona 2 z 2
A ja myślałem że tylko ja nie nawidze świąt a nawet ich nie obchodzę;-)
Marzę o cofnięciu czasu. Chciałbym wrócić na pewne rozstaje dróg w swoim życiu,...
No snickersy dobre sa tez uwielbiam! :D snickersy, marsy, 3bit,milki waye, prinzesse, liony mmmm. Za to np takich Pawelkow nie lubie bo on z adwokatem :/
zapomnialamhasla: Ja zaślepiony moim fetyszem na bbw sądzę, że właśnie 55 kg to taki transwestyta o figurze 12 letniego chłopca i zerowym seksapilu
Nie przeszkadza mi to ze mam ponad 60kg.. chociaz biegacze mi mówią ze jak chcę szybciej biegać to ważę za dużo i tu z nimi sie zgodzę, ale ja nie wiem czy aż tak bardzo chcę szybko biegać.. szkoda mi cycków.
Takie gabaryty powienien miec ktos co szybko chce popierdzielać.
Agnieszka Janasiak.
Sarna: Nie przeszkadza mi to ze mam ponad 60kg.. chociaz biegacze mi mówią ze jak chcę szybciej biegać to ważę za dużo
Co?!?!?!
Na prawdę napisałaś "szybko"?!
Tak wyglądają sprinterzy, bo sprint to tak na prawdę sport siłowy (choć laik powie, ze nie, ale jednak tak jest).
Sarna: no to się nie dogadalismy do końca, nie chodziło mi o szybkość sprinterską, chodzi mi o szybszy czas na 10km np mieć 38 minut a nie 47
Aha. To nie moja bajka zupełnie. Za to chyba lata treningu siłowego sprawiły, ze jestem dobrym nawed sprinterem, mimo, że nie biegam w ogóle. Młodsi ode mnie kolesie, ktorzy dużo w gałę grają i o posturze szczypiora zwykle wąchają smród moich spalin jak gdzieś trzeba szybko dobiec.