Czy Wy- faceci naprawdę myślicie że "zabawianie się" przed kamerką zwróci uwagę kobiet ?? Serio- tylko tyle macie do zaoferowania ??? Totalna żenada.żyba żadnej kobiecie ta częsć ciała u faceta nie jest dziwna...od tego są inne , typowe portale...dziwne że admini nie reagują...a potem się dziwić że facet 50+ od 10 lat siedzi na fotce i wciąż nie moze znalezc tej jedynej..
Żenada.. strona 1 z 3
Ah te chłopy wstydu nie mają ,a biedna przedmowczyni z odrazą i odruchem wymiotnym patrzeć na to wszystko musiała . Jak żyć ...?
Niektórzy myślą, że skoro takie zabawianie się kobiet ich rajcuje, to zapewne jest tak i odwrotnie. A tu niespodzianka, bo nasze mózgi jednak trochę się różnią :D
Faceci 50+ z kamerek na fotce - robicie to źle XD
Tak zdecydowanie źle to Panowie robicie ,może zmiencie rękę, albo załóżcie małemu czapeczke Mikołaja, teraz jest na czasie to może przypadnie paniom do gustu .
Haha.."wacek" mi nie dziwny...i chyba nie tylko mnie...przykrym jest fakt ze "faceci" tylko tyle mają do zaoferowania...i dziwic sie ze są singlami do konca swojego nędznego onanistycznego życia :-))))
Nic co ludzkie nie jest mi obce...ale...wiekszosc NAPRAWDĘ nie ma się czym pochawalić :-)) wiec nie wiem Panowie- co chcecie tym wskórać ;-))
Orangutany mają to do siebie, że bawią się tym czym mogą.
Z początku nie rozumiałem przesłania tego tematu, po co przejmować się idiotami, jednak teraz już rozumiem.
Jakby mieli się czym pochwalić to nie byłoby narzekań. No nic, musisz dalej wypatrywać bardziej pokaźnej knagi. ;/
Psychiatra pewnie by pomógł. :(
http://www.traditia.fora.pl/uwagi-opinie-ogloszenia,17/uzycie-form-grzecznosciowych-w-zdaniu-pani-pan-czy-pani-pan,13264.html
Dodawanie do CL, tak to jest jak się nie potrafi uderzyć w polemikę. No cóż Krakówek nie tylko wydawać mądrych ludzi potrafił. Jak widać zresztą.